iskren

"Lakše mi je bilo da skočim sa zapaljene zgrade": Vuk Kostić otkrio detalje snimanja INTIMNIH SCENA sa Ninom Janković

0

Glumcima često nije prijatno pred kamerama, a i Vuk i Nina će ovo snimanje pamtiti zauvek 

VUK KOSTIĆ O INTIMNIM SCENAMA SA NINOM JANKOVIĆ
VUK KOSTIĆ O INTIMNIM SCENAMA SA NINOM JANKOVIĆ foto: Vladimir Šporčić

Glumac Vuk Kostić izgradio je blistavu karijeru, a mnogi ga najčešće pamte po ulozi iz čuvene serije "Ubice mog oca". On je pokazao zavidne glumačke sposobnosti, ali snimanje pojedinih scena bilo je veoma teško i to ne zahvaljujući njemu, već zahvaljujući njegovoj partnerki Nini Janković.

 

Budići da su i privatno veoma dobri prijatelji, Vuku i Nini je bilo teško da snimaju intimne scene, koje su zahtevale ogromnu prisnost, a to nije bilo lako odglumeti. 

 

Glumac je jednom prilikom otkrio kako se osećao takom snimanja sa Ninom i šta je to što je predstavljalo najveći problem i njemu i njegovoj filmskoj partnerki.

 

NINA PRIZNALA DA JOJ JE BILO NEPRIJATNO DA SNIMA INTIMNE SCENE SA VUKOM KOSTIĆEM
NINA PRIZNALA DA JOJ JE BILO NEPRIJATNO DA SNIMA INTIMNE SCENE SA VUKOM KOSTIĆEM foto: Marina Lopičić

 

- Ako se jedan glumac ukoči, onda ni drugi ne može da funkcioniše. Lakše mi je da skočim sa zapaljene zgrade, nego da imam intimne odnose na filmu. Nema ništa od toga ako se partner ukoči, to je onda kao da imaš dve daske na samom setu. Neprijatan je osećaj, jer na setu imate 300 ljudi koji gledaju samo u vas. Dišu ti za vratom tokom tih scena, i samim tim postaje nelagodno, jer je fokus na vama – objasnio je Vuk jednom prilikom.

 

I Nina Janković je jednom prilikom rekla da je imala neverovatnu tremu pre nego što je trebalo da ona i Vuk snime prvu intimnu scenu, te da ju je on smirivao.

 

VUKU JE TEŠKO PALO TO ŠTO SE NINA UKOČILA TOKOM SNIMANJA
VUKU JE TEŠKO PALO TO ŠTO SE NINA UKOČILA TOKOM SNIMANJAfoto: Sonja Spasić

 

Ova uloga je za njega bila veoma zahtevna, ali ju je odigrao toliko ubedljivo da je publika gotovo poverovala u emocije između njih dvoje.

 

- Neću da se bavim producentskim poslom. Ne mogu i neću, to mene opterećuje. Nisam kao većina drugih glumaca koji bi voleli da se oprobaju u takvim vodama. Volim da se posvetim glumi i da u tome uživam, međutim producentski posao je neka druga strana, tamnija za mene. Poslovni, sastanci, to mi oduzima mnogo vremena.

 

Bonus video:

 

Ivana Pavković otkrila intimne  detalje iz svog života 

 

makonda-tracker