uvek stilizovana

I za maturantkinje, i za zrele dame, a ODIŠE ŽENSTVENOŠĆU: Vilinska haljina Nine Badrić idealna za letnje svečane dane

0

Šta je obukla Nina Badrić za nastup s Petrom Grašom? 

nina badrić ima savršeno elegantnu roze haljinu
nina badrić ima savršeno elegantnu roze haljinufoto: badrich/Instagram/printscreen

Pevačica Nina Badrić poznata je po istančanom ukusu i elegantnom stilu koji neguje, a zbog kog je nazivaju jednom od najbolje obučenih Hrvatica. Ninu viđamo i u urbanim street style izdanjima, i u elegantnijim kombinacijama, a koji god da je tip prilike, možemo biti uvereni da će Nina biti perfektno stilizovana u skladu sa situacijom. I ovog leta Nina za nas ima odlične modne predloge!

 

Ovog puta je na redu modna lekcija kojom je očarala Split! U društvu kolege Petra Graša pojavila se na trećoj večeri "Melodija Jadrana" u Splitu, gde su izveli svoju novu pesmu, duet "Nemoj", prvu pesmu koju su zajedno snimili.

 

 

Za premijerno izvođenje pesme s Petrom Grašom, Nina je odabrala predivnu kreaciju brenda Taller Marmo, kao za vile ― u predivnoj nijansi ružičaste i sa zlatnim detaljima. 

 

U pitanju je dugačka haljina od svile, sašivena od dva sloja, pa preko slip haljine ide prozirni lepršavi ogrtač. Što se tiče detalja, kreaciju efektnijom čini zlatna ogrlica, koja je prišivena uz haljinu, a tu su i sandale s visokom potpeticom.

 

 

Elegantno, kao za vile, romantično i ženstveno. Idealno za leto!

 

nina badrić u ružičastoj haljini brenda taller marmo
nina badrić u ružičastoj haljini brenda taller marmofoto: Instagram Printscreen

 

makonda-tracker