Dragana Ćosić: Lepota jednostavnosti

1
Urednik na televiziji Studio B, Dragana Čosić, kaže da voli lepe stvari, ali da se za njih ne vezuje, pa tako njen stvaralački kutak čine uglavnom predmeti koji imaju upotrebnu vrednost
Ivana Ćosić, Foto: Vladimir Šporčić
Ivana Ćosić, Foto: Vladimir Šporčić

Šolje D.O. Home - Jedna stvar koju već jako dugo vučem sa sobom i nisam je razbila. Iz nje pijem čaj, ali bez prepisane kocke šećera

Jastučići -Stendalovska crveno-crna kombinacija koja prija mojoj estetici

Knige - Romani, rečnici, enciklopediji, izvor mudrosti i inspiracije, a vremena sve manje..

Čokoladne bomobone - porok, hir, greh! Odolevam pušenju, kafi, hrani, ali njima nikako...

Cveće - S njim živim u svakom trenutku, uživam u njegovom divnom mirisu i neobičnim formama,a pošto ga kupujem sama sebi, to nikad nisu ruže.

Zlatno penkalo - poklon japanskog ambasadora davnih dana, liči na japan - jednostavno a efektno! Lepo ide u paru sa Boss agendom.

Velika mistična agenda - Najverniji i najprecizniji čuvar svega što radim i stvaram, svih mojih emisija, tema, gostiju, priloga ali i detalja iz privatnog života, masaža, kozmetičara, frizera... On je Dragana Ćosić od glave do pete.

Grafitne olovke - Gotovo isključivo pišem ovom vrstom olovaka, jer grafit dobro izgleda na papiru. Ono što napišem, ne treba da bude samo pametno, nego i lepo za oko. Neke su stigle čak i sa Maldiva.

Sveća - Poklon od sestre koji je nedavno stigao iz Lisabona. Ne ludujem za svećama, ali ima onih koje me osvoje lepotom jednostavnosti, baš kao ova.

 

 

makonda-tracker