čestitamo

Porodila se bivša devojka Vuka Kostića: Na svet stigla DEVOJČICA koja je dobila prelepo ime SIMBOLIČNOG ZNAČENJA

0

Manekenka se po prvi put ostvarila u ulozi majke, a porođaj je protekao u najboljem redu 

MAJA MARČIĆ POSTALA MAMA DEVOJČICE NORE
MAJA MARČIĆ POSTALA MAMA DEVOJČICE NORE foto: Instagram / majamarcic9

Manekenka Maja Marčić važi za jednu od najlepših Srpkinja, a pre izvestnog vremena ponela je titulu Mis Vojvodine. Iako nemamo često priliku da je vidimo u medijima lepe vesti su ovog jutra obradovale srpsku javnost.

 

Maja je postala mama po prvi put. Na svet je došla devojčica, kojoj su ona i njen izabanik Igor dali ime Nora, što znači milost, pravda. Maja se, kako pišu domaći mediji, porodila juče u Novom Sadu nakon čega se oporavlja i uživa sa svojom ćerkicom.

 

 

Na Instagram profilu lepe manekenke veoma brzo su počele da pristižu čestitke, a samo neke od njih ona je okačila na svoj stori. 

 

MAJA MARČIĆ POSTALA MAMA
MAJA MARČIĆ POSTALA MAMA foto: Instagram / majamarcic9

 

Dugo isčekivana beba je stigla, a Maja će sigurno biti divna majka, dok ostatak porodice s nestrpljenjem čeka trenutak kada će mama i beba napustiti porodilište i pridužiti im se u toplini porodičnog doma. 

 

Da podsetimo, Maja je bila u vezi sa glumcem Vukom Kostićem. Njih dvoje su se upoznali na snimanju jedne reklame, ali njihova ljubav nije potrajala. Ipak, oni su i nakon razlaza ostali u dobrim odnosima. 

 

Bonus video:

Miris maminog tela posle porođaja

 

makonda-tracker