učimo od najboljih

Damski, luksuzno i ultrašik: Ovaj stajling Marije Bergam je najvažnija lekcija o nošenju animal printa

1

Kako kombinovati leopard dezen tako da modno izdanje izgleda svedeno, otmeno i odmereno, najbolje pokazuje najnovija kombinacija popularne glumice Marije Bergam

Glumica Marija Bergam igra Fibi u predstavi 'Prijatelji'
Glumica Marija Bergam igra Fibi u predstavi "Prijatelji"foto: Zorana Mandic/ATAImages

Glumica Marija Bergam deo je postavke koja će igrati u predstavi "Prijatelji", adaptaciju na osnovu istoimenog i kultnog američkog sitkoma, a na konferenciji za medije održanog tim povodom još jednom je pokazala vrlo šik stil po kom je prepoznatljiva.


Za ovu priliku ona je odabrala miks elegancije i poslovnog stila koji, uz to, deluje vrlo praktično i zgodno za razne situacije, a poseban utisak ostavlja zahvaljujući statement komadu, koji "nosi" ceo autfit.


Marija je izgledala božanstveno u kombinaciji klasične košulje s leopard dezenom i duboke pencil suknje, a gornji deo odeće dodatno je naglašen zahvaljujući neutralnom i svedenom donjem delu.

1 / 7 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

To je ujedno i najvažnija lekcija o nošenju životinjskih printova – kombinujte ih s neutralnim odevnim predmetima i nema greške!

Uz koje boje se nosi leopard print?


Kada je reč o kombinovanju animal printova, najvažnije je, posebno ako niste skloni modnim eksperimentima, krenuti od osnove.

 

Glumica Marija Bergam igra Fibi u predstavi 'Prijatelji'
Glumica Marija Bergam igra Fibi u predstavi "Prijatelji"foto: Zorana Mandic/ATAImages

Dakle, spojite ga s basic i neutralnim bojama i efekat će sigurno biti sjajan: nosite suknju s leopard dezenom uz crni džemper ili leopard top uz bele pantalone. Dobra opcija je i bež nijansa, koja će još bolje naglasiti animal šare.


Ako ste nešto hrabriji, odlično će leopard print izgledati sa žutom i narandžastom bojom, koje su bliste tonu ovog dezena.


Naravno, trudite se da ga ne kombinujete s drugim šarama, kao što su karirana i tufnasta jer će stajling tako izgledati prenatrpano detaljima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Petar Strugar: Obožavam Mariju Bergam!

 

makonda-tracker