SAVRŠENO I BEZ GREŠKE

Od glave do pete - za ČISTU DESETKU: Ministarka Dubravka Đedović održala modnu lekciju na premijeri filma "Nedelja"

2

Lepa ministarka blistala je pored supruga na premijeri filma "Nedelja"

DUBRAVKA I DAMIR UŽIVALI NA PREMIJERI FILMA NEDELJA
DUBRAVKA I DAMIR UŽIVALI NA PREMIJERI FILMA NEDELJA foto: A.H./ATAImages

Naš poznati kompozitor Damir Handanović i njegova supruga ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović večeras su bili među brojnim poznatim ličnostima koje su došle da pogledaju premijerno prikazivanje filma "Nedelja"

 

Kao i mnogo puta do sad, Dubravka je blistala u savršeno odabranim komadima odeće dok je sa svojim suprugom ulazila u prepunu salu MTS Dvorane.

 

Dubravka je do sada mnogo puta pokazala da ima savršeno izgrađen modni stil i da uvek ide na sigurno. I ovog puta ona je napravila spoj koji je oduševio sve prisutne.

Baš u skladu sa prilikom ona je za ovaj izalazak odabrala kratku roze haljnu klasičnog kroja, koja je bila dužine do kolena.

 

Kako bi upotpunila ovu kreaciju ponela je dugačke kožne čizme u krem boji koje su se savršeno uklopile sa modernim kaputom bež boje, sa upečatljivim detaljima, velikim dugmadima i džepovima. 

 

DUBRAVKA ĐEDOVIĆ OPČINILA BEOGRAD SAVRŠENIM STAJLINGOM
DUBRAVKA ĐEDOVIĆ OPČINILA BEOGRAD SAVRŠENIM STAJLINGOM foto: Stefan Stojanović

 

Kosu je pustila da u neobaveznim talasima pada preko ramena, a svoj večernji izgled upotpunila je diskretnom šminkom kojom je samo nagalsila oči i jagodice. 

 

Uz nju je sve vreme bio njen suprug, kompozitor Damir Handanović, koji je držao za ruku i smešio se pred okupljeni fotografima.

 

Bonus video:

Majka Nataše Bekvalac o ćerkinom stajlingu 

 

makonda-tracker