problematično detinjstvo

Pucali i potezali noževe na njega: Trojpec prvi put otvorio dušu o odrastanju na ulici i problemima sa zakonom

0

Glumac MIloš Petrović Trojpec prvi put je javno govorio o svom odrastanju, o kojem bi komotno mogao da se snimi jedan uzbudljiv film. 

 

Miloš Petrović Trojpec
Miloš Petrović Trojpecfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumca Miloša Petrovića Trojpeca u poslednje vreme sve češće gledamo i na filmu i u pozorištu.

 

Između ostalog, gledali smo ga i u ulogama momaka sa ulica, a sada je po prvi put otkrio da je i on sam kao mlađi bio problematičan.

 

Miloš je otvorio dušu u jednoj emsiji i pričao o svom životu na Voždovcu i na Vračaru. Otkrio da je jednom prilikom bilo pucano na njega, kao I da se družio sa "mutnim" tipovima.

 

- Odrastao sam u Šumicama na Voždovcu, ali sam proveo veliki deo života na Čuburi kod bake i deke. Moj temperament i karakter i moje ljudske osobine su me orijentisale na stranu tvrđih momaka. Naročito kada sam ušao u pubertet i kada sam već dobio neku snagu - kaže Petrović. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

 

Iako je odrastao među takvim svetom, on sam nikada nije ulazio i izvesne radnje koje su se dešavale kod njega u kraju.

 

- Nisam skidao nikada nikome patike, niti mi je to ikada padalo na pamet, niti sam krao telefone, niti bilo šta, ali to se radilo u mom okruženju. Naročito je Šumica ispod jedanaeste gimnazije bila jako povoljan teren za to. Nisam nikad to odobravao, niti bio u tom smeru - rekao je Trojpec.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

 

Kako je rekao, njegova porodica je iz srednje klase, i nikad nisu bili bogati, ali ni siromašni. Smatra da su ga roditelji lepo vaspitali, tako da pušten.

 

- Više sam bio tu sa starijima koji su se bavili mutnim radnjama, a ja povodljiv u pubertetu. Nisam iz imućne porodice, nismo bili siromašni naravno, ali ta neka srednja klasa. Moji su fakultetski obrazovani elektro-inženjer otac, građevinski-inženjer majka, borili su se svim snagama sa svojih deset prstiju kroz život i sve su sami stekli. Nikada nisu imali neke zaleđine i ja sam tako vaspitavan - kaže glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

 

Kao mlađi je, kaže, bio veoma smeo i nije postajala stvar koje se plaši.

 

- I negde poštena je životna borba bila uvek. Tako sam vaspitan i to sam preneo na ulicu. Suštinski, karakter mi je takav da sam voleo da zasmejavam, bio sam hrabar. Išao sam glavom gde neko neće nogom. Jasno je bilo da sam, naročito u tim godinama bio spreman na sve, nisam razmišljao o posledicama - priča Petrović.

 

Međutim, Petrović nije želeo da iznosi konkretne detalje, ali je otvoreno rekao da je imao problema sa zakonom. U tom periodu, upao u je starije društvo, koje se bavilo ne baš čistim poslovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

 

- Neću da vam dajem radnju, kada bih vam to ispričao morao bih da vas ubijem. Šalim se. Suštinski sam imao problema sa zakonom. Bio sam povodljiv. Morao sam da se snalazim za svoj džeparac, falilo mi je para uvek kao i svima - kaže Miloš.

 

Ipak, kaže da nikad nije bio nečastan, ali da su ga ti ljudi u jednom momentu uzeli pod svoje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

 

- Nisam radio nečasne radnje za novac. Ali tako to uvek ide sa starijima, oni prepoznaju ko je kvalitetan materijal za obradu, da se uposli. Tako je bilo usmereno moje odrastanje na ulici - naveo je Trojpec.

 

U tom periodu je znao da se nađe se u opasnim situacijama, ali srećom nikad nije doživeo neke opasne povrede.

 

- Nisam bio ranjen. Imao sam razne neke kritične situacije, potezanja noževa i imao sam situaciju kada je pucano na mene - rekao je Petrović u emisiji "Nešto drugačije".

 

 

makonda-tracker