dugo je ćutala

Osuđivali su je zbog veze sa oženjenim glumcem: Pevačica je na uvrede odgovorila na NEOČEKIVAN NAČIN

1

Mesecima je pevačica ćutke čitala negativne komentare i uvrede jer je u vezi s glumcem koji je još uvek u braku i nedugo pre toga je dobio dete, a sada je rekla šta misli o svemu

Itan Slejter i Arijana Grande odnedavno se pojavljuju kao par
Itan Slejter i Arijana Grande odnedavno se pojavljuju kao parfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Popularna pevačica Arijana Grande mesecima je ćutala na negativne komentare zbog njene veze s glumcem Itanom Slejterom, a sada je odlučila da sve što ima kaže na svoj način – novom pesmom.


Ona je objavila numeru "Yes, And?", za koju mediji pišu da je njena reakcija na uvrede i komentare o njenom ljubavnom i seksualnom životu.


Tvoja stvar je tvoja, a moja je moja – peva Arijana u pesmi objavljenoj danas. – Zašto toliko brinete o tome čiji – jašem?

Deo pre poslednje reči u pesmi je cenzurisan i nije naveden u zvaničnom tekstu pesme koji je objavljen na internetu, pa Page Six ističe da se "može pretpostaviti" da je u pitanju muški polni organ.

 


Arijana Grande (30) i Itan Slejter (31) upoznali su se u Londonu prošle godine, dok su zajedno snimali film Wicked, dugo iščekivanu adaptaciju istoimenog mjuzikla. U julu je otkriveno da su oni u vezi, a samo nekoliko dana nakon što je osvanula vest da se Arijana razvodi od supruga Daltona Gomeza posle dve godine braka.

 

Arijana Grande na nastupu
Arijana Grande na nastupufoto: EPA / JASON SZENES

U tom trenutku Slejter je bio u braku s Lili Džej, s kojom nešto ranije dobio sina, a nakon što su mediji danima pisali o njoj, oglasila se i sama supruga glumca.


Moja porodica je samo kolateralna šteta – rekla je Lili, koja je s Itanom provela 10 godina.


Ona je rekla i da je dala sve od sebe da se fokusira na podizanje svoje i Slejterove bebe i da bude "dobra mama".

 

Arijana Grande i Itan Slejter tokom druženja sa članovima glumačke ekipe filma Wicked
Arijana Grande i Itan Slejter tokom druženja sa članovima glumačke ekipe filma Wickedfoto: Michelle Yeoh / Instagram

Glumac je, u jeku skandala, podneo zahtev za razvod, a odnedavno se u javnosti pojavljuje s Arijanom, nakon što su se dugo skrivali od paparaca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Žena se udala za kuma na svom venčanju

 

makonda-tracker