šta vi kažete?

Primećujete li na koga liči njen ljubavnik? Fanovi čuvene pevačice ovu sličnost nazivaju JEZIVOM I BOLESNOM

0

Fanovi su primetili nešto zbog čega je postala glavna tema društvenih medija 

foto: EPA / ETIENNE LAURENT
foto: EPA / ETIENNE LAURENT

Poznata pevačica Arijana Grande bila je meta napada na društvenim mrežama nakon što su fanovi primetili da njen sadašnji dečko Itana Slejter veoma liči na njenog brata Frenkija. 

 

Pevačica (30) našla se na udaru kritika poslednjih nedelja nakon otkrića da je imala aferu sa glumcem Itanom Slejterom iza leđa njegove uskoro bivše supruge Lili Džej sa kojom ima sina.

 

Ali da stvar bude gora, fanovi su primetili da bi Itan, 31, lako mogao da prođe kao blizanac Arijaninog starijeg brata i sestre, Frenki (40).

 

 

Kreatorka Katie McBroom iz @martinisandmascara bila je među prvima koja je prokomentarisala uznemirujuće sličnosti, podelivši slike Frenkija i Itana uz komentar koji je glasio:

 

Ja nisam Frojd... ali kao, ovo izgleda zanimljivo. 

 

Nakon objave, desetine drugih korisnika društvenih medija su se odmerili, uključujući nikog drugog do Šarlot Frojd, pra-pra-praunuku samog Sigmunda, koja je napisala:

 

Kao Frojd mogu da se složim da je ovo čudno kao je*ote.

 

Negativni komentari su se samo nizali, a nezadovoljstvo se proširilo i na TikTok gde su ljudi bili ništa manje uznemireni.

 

Mnogi su primetili sličnosti između brata i novog momka Arijane Grande
Mnogi su primetili sličnosti između brata i novog momka Arijane Grande foto: Michelle Yeoh / Instagram

 

Mislio sam da je prva slika Frenki pre nego što je holivudizovan — glasio je jedan od komentara.

 

Itan se povezao sa Arijanom na setu filma Vicked za koji je snimanje počelo u decembru 2022. U filmskoj adaptaciji mjuzikla inspirisanog Čarobnjakom iz Oza, Arijana će se pojaviti kao Glinda, dok je Itan - koji je ranije glumio Sunđer Bob dobio ulogu Boka, čija neuzvraćena ljubav prema Glindi na kraju izaziva njegovu propast.

 

Bonus video:

 

Kako se Arijana Grande branila nakon optužbi da podržava anoreksiju:

 

 

makonda-tracker