srećno

Torta na 3 sprata, detalji kao iz bajke o princezama: Zavirite na proslavu PRVOG ROĐENDANA unuke Šabana Šaulića

0

Ponosni roditelji, Marina i Mihajlo Šaulić, napravili su svojoj mezimici Minji rođendansku proslavu za pamćenje 

SLAVLJE U PORODICI MIHAJLA ŠAULIĆA
SLAVLJE U PORODICI MIHAJLA ŠAULIĆA foto: Instagram printskirn / mihajlosaulic

Naslednik našeg čuvenog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić i njegova izbaranica Marina proslavili su prvi rođendan ćerkice Manje.

 

Oni su u jednom beogradskom restoranu okupili prijatelje i porodicu kako bi svi zajedno uveličali ovaj važan dan.

 

Ceo restoran bio je u roze detaljima, a ponosni roditelji nisu skidali osmeh s lica. Elegantno obučeni, oni su sa gostima podelili radost što njihova najveća sreća polako raste, a Minja je bila veoma uzbuđena, ali i raspoložena za fotograsanje i igru.

 

Na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama vidi se da je sve bilo u roze nijansama, od dekoracije do torte, koja je bila na tri sprata sa velikim brojem 1 na vrhu i svećicom koju je Minja ugasila.

 

Mama i beba su bile modno usklađene, obe u roze haljnama, dok je tata Mihajlo blistao pored njih u sivom odelu ispod kojeg je poneo belu košulju. Tokom čitavog dana oni su se veselili, ali i uživali u ukusnoj hrani koje je bilo u izobilju. 

 

1 / 5 Foto: Instagram / oljamiljenkovic

 

Nakon rođendanske pesmice usledilo je veselje, a među zvanicama je bila i tetka Ilda, koja je jednom prilikom za domaće medije otkrila i to da je cela porodica jedva čekala da se Mihajlo oženi i da dobije dete.

 

- Ja sam bila najveselija, naravno da je ovo za nas poseban dan, emotivan. Ali meni je puno srce, za ovo se živi. Toliko smo dugo čekali da Mihajla oženimo, da nađe pravu ženu za sebe, očekuju i prinovu. Još jedna devojčica će biti u porodici Šaulić. Danas je posebni dan da se veselimo i radujemo za njihovu ljubav i sreću - rekla je pevačica tada.

 

Bonus video:

Proslava u domu Darka Lazića 

 

makonda-tracker