čestitke

Političari i pevači među prvima: Poznate ličnosti na venčanju Mihajla Šaulića (FOTO)

1

Sin proslavljenog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo, i njegova izabranica Marina, upriličili su glamurozno slavlje povodom svog venčanja u jednom prestoničkom hotelu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mihajlo Šaulić, srpski konzul u Cirihu, danas će izgovoriti sudbonosno da svojoj izabranici Marini Velimirović, koja je inače vaspitačica. Venčanje će se održati u prestižnom prestoničkom hotelu, sa brojnim zvanicama s domaće javne scene.

 

Među prvima su stigli Rade Vučković, Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja i Emir Habibović sa ženom.

- Potrudio sam se da lepo izgledam, uvek sam govorio da odelo čini čoveka. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama ćerke Sanele i Ilde, ali je želeo da oženi Mihajla. Mislim da je baš ovako nešto želeo, siguran sam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on hteo. Mi, njegovi prijatelji potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu - rekao je Peja.

 

- Srećan sam, bio bih srećniji da je moj brat živ, ali ja sam tu. Koliko mogu da uveličam ovo veselje. Da bude kako treba sve, ja ću da tugujem do kraja života. Šaban je palio cigaru, stalno se pitao kada će da oženi sina. Neka bude srećan u braku i ima mnogo dece - izjavio je Hasan Dudić.

 

1 / 31 Foto: Nemanja Nikolić

 

Podsetimo, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

 

 

makonda-tracker