FOTO

Poput princeze iz bajke: Raskošna, a jednostavna venčanica supruge Mihajla Šaulića

0

Mihajlo Šaulić se zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Marini Velimirović

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mihajlo Šaulić i njegova, sada, supruga Marina Velimirović, organizovali su glamuroznu svadbu u prestoničkom hotelu i tom prilikom okupili brojne političare i estradne umetnike.

 

Mladenci su vodili računa o svakom detalju, pa se tako pisalo da su odabrali najskuplji meni po ceni od 120 evra po osobi, dok su venčanice koje će mlada nositi plaćene 20.000 evra.

Na prvim fotografijama sa venčanja vidi se i prva venčanica koju je Marina odabrala, a radi se o raskošnoj kreaciji sa zanimljivim predimenzioniranim detaljem preko ramena i dugačkim veom.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Marina je u ovoj venčanici podsećala na princezu iz bajke u njihovim raskošnim haljinama, a kosu je podigla u elegantnu punđu i stavila diskretan nakit.

 

Mihajlo je ima klasično elegantno odelo s upečatljivom kravatom, a njih dvoje zajedno su širili pozitivnu energiju na sve okupljene.

 

Podsetimo, Šaulići su za svadbu iskeširali oko 70.000 evra, a od poznatih ličnosti tu su Zorica Brunclik, Kemiš, Ivica Dačić sa suprugom, Nikola Selaković sa suprugom, Marina Tadić i još mnogobrojni.

 

 

 

makonda-tracker