SVE ČINE DA OZDRAVI

Razara je NEPOZNATA BOLEST: Čuvena princeza godinu dana NE ŽIVI NORMALNO, lekari ne znaju kako da joj POMOGNU

0

Japanska princeza Kiko ne može da jede "normalne obroke" nakon što se prošle godine zarazila nepoznatom bolešću
 

BOLEST PRINECEZE KIKO POTRESA SVET
BOLEST PRINECEZE KIKO POTRESA SVET foto: EPA / LUONG THAI LINH

Prestolonaslednica Kiko iz Japana ima ozbiljne zdravstvene probleme već godinu dana, od kada je obolela od misteriozne bolesti zbog koje ne može da jede normalno, saopšteno je iz kraljevske palate.

 

Ona je majka dvoje dece, a za njeno zdravlje zabrinuta je cela kraljevska porodica. Njeno zdravlje je narušeno još prošle godine, navodi nacionalni list Majniči.

 

Lekari su isključili Kovid-19 kao uzrok njenog lošeg zdravlja nakon što je princeza bila negativna na testu na virus i grip.

 

Uprkos tome što su medicinski radnici uradili niz raznih testova nisu uspeli da otkriju od koje bolesti boluje princeza. Oni nastavljaju da je prate kako bi otkrili o kakvom zdravstvenom problemu je reč i svi se nadaju da će na vreme početi sa lečenjem.

 

Princeza je nedavno prisustvovala novogodišnjoj proslavi i činilo se da je dobro raspoložena. Tada su napravljeni porodični portreti povodom Nove godine koji su i objavljeni u medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

 

Tokom praznika u Carskoj palati u Tokiju, prestolonaslednik Akišino i njegova supruga, princeza Kiko pozirali su pored svoje dece, princeze Kako (29) i princa Hisahita (17).

 

Na fotografijama, koje su snimljene u decembru prošle godine, nalaze se i bivši japanski car Akihito (90) i bivša carica Mičiko (89).

 

Samo nekoliko sati nakon što je japanska agencija za carsko domaćinstvo podelila vesele fotografije, grad Išikava je pogodio zemljotres, nakon čega su usledile masovne evakuacije stanovništva.

 

 

Ukupno 21 potres jačine iznad 4,0 odjeknuo je nešto posle 16 časova po lokalnom vremenu, a video snimci objavljeni na društvenim mrežama i emitovani na japanskoj televiziji pokazuju kako su se zgrade urušile u Suzuu, gradu blizu epicentra najvećeg zemljotresa, kao i ogromne pukotine na putevima.

 

Cela porodica je bila na okupu samo nekoliko sati pre potresa, a mnogi su prokomentarisali kako je Kiko izgledala sofisticirano i lepo u žutosmeđoj haljini sa kaišem, koju je uparila sa odgovarajućim cipelama.

 

Ona se trudila da se na fotografijama ne vidi koliko joj je teško i koliko bolest utiče na kvalitet njenog života u poslednjih godinu dana. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker