Posle ovoga - nema nazad

Kraljevska porodica ga ne želi: Da li je spisak sa Epstajnovih orgija bio poslednji ekser u kovčeg britanskog princa?

1

Princ je u kratkom roku opet uvučen u skandal velikih razmera.

Čini se da je ovo kap koja je prelila čašu za rpinca
Čini se da je ovo kap koja je prelila čašu za rpinca foto: John Shelley Collection / Avalon / Profimedia

Objavljivanje američkih sudskih dokumenata u kojima se princ Endru optužuje da je učestvovao u „orgiji maloletnika” na karipskom ostrvu Džefrija Epštajna - po stranim medijima okončalo je svaku nadu da će se on ikada vratiti kraljevskim dužnostima.

 

Vojvoda od Jorka ponovo je uvučen u seksualni skandal oko svog prijatelja pedofila Dežrfija Epstajna, i to samo nešto više od godinu dana nakon što je uspešno rešio višemilionski slučaj koji je pokrenula Virdžinija Đufre 2022. godine. 

 

Pored toga što je optužen za "činove seksualnog zlostavljanja", dokumenti objavljeni u Njujorku, u kojima se spominje veliki broj poznatih ličnosti, tvrde da je Endru zvao Epštajna na nedeljnoj bazi, kao i da je posetio datu lokaciju na Karibima nazvanu "Ostrvo greha".

 

Objavljeni su mračni dokumenti Džefrija Epstajna
Objavljeni su mračni dokumenti Džefrija Epstajna foto: SDNY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Samo neki od ljudi čija imena su se našla na ovom spisku su pokojni pevač Majkl Džekson, bivši američki predsednik Bil Klinton i mnogi drugi...

 

Po navodima Dejli Mejla, ispostavilo se da je jedna od navodnih Epstajnovih seksualnih robinja, poznata samo kao Džejn Dou 3, tvrdila da joj je rečeno da ima odnose sa princom Endruom tokom orgije na Epstajnovom ostrvu.

 

Kraljevski stručnjak Fil Dampjer rekao je za Dejli Mejl da su Epstajnovi fajlovi „poslednji ekser u kovčegu“ za reputaciju princa Endrua .

 

Dodao je i da će se princ Vilijam posebno pobrinuti da se njegov ujak ne vrati u kraljevsko okrilje.

 

Procene su da za princa Endrua nema više povratka pod okrilje kraljevske porodice
Procene su da za princa Endrua nema više povratka pod okrilje kraljevske porodice foto: EPA/WILL OLIVER

- Velika opasnost za njega je da bi druga žena mogla da iznese konkretne optužbe protiv njega i da želi dan na sudu ili isplatu - rekao je Dampjer. 

 

Kraljevski biograf Tom Bauer rekao je da kraljevska porodica treba da "sahrani i zaboravi" princa Endrua zbog svoje veze sa Džefrijem Epstajnom.

 

- Opasnost je za Palatu, ne znaju šta će još od "bombi" biti bačeno. On im to ne govori - rekao je Baure. 

 

Takođe, i komentator Ričard Ficvilijams kaže da je svaka rehabilitacija Endrjuovog imidža sada „nemoguć zadatak“.

 

Bakingemska palata odbila je danas da komentariše ove navode jer oni govore samo u ime članova kraljevske porodice. Vojvoda se povukao sa dužnosti 2019. zbog svojih veza sa osuđenim pedofilom Epstajnom,  a njegova majka kraljica mu je 2022. oduzela kraljevsko pokroviteljstvo i vojne titule pre nego što je rešio višemilionski slučaj sa gospođom Giuf.

 

Bonus video: 

 


 

Glossy tim - Dejli Mejl 

makonda-tracker