sreća je potpuna

U maminom naručju je najslađe: Anja Alač podelila prvu fotografiju sa ćerkom i predivan porodični portret

0

Poznati par nedavno je proširio porodicu, a iako ne dele privatne trenutke, oboje su nedavno napravili izuzetak

Andrej Josifovski Pijanista i Anja Alač nedavno su dobili drugo dete
Andrej Josifovski Pijanista i Anja Alač nedavno su dobili drugo detefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anja Alač pre dva meseca je po drugi put postala mama, kada je na svet donela ćerkicu.


Jedna od omiljenih domaćih glumica i proslavljeni umetnik Andrej Josifovski Pijanista dobili su ćerku kojoj su dali ime Anđela, a pre dve godine su postali roditelji dečaka Alekseja.


Ova skladna mala porodica uživa u svom mirnom životu i ne deli previše detalja s javnošću, pa do sad nismo videli mnogo fotografija dece poznatog para, a u prazničnim danima oni su napravili izuzetak.

Anja je tako nedavno pokazala kako se opušta mazeći se sa svojim mališanima, a pozirala je ispred novogodišnje jelke, držeći u naručju i Alekseja i Anđelu, što je s leđa ovekovečio njen izabranik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)


Josifovski je, takođe, podelio još jednu fotografiju srećne mame Anje s njihovom nedavno rođenom devojčicom. Na njoj vidimo glumicu pored kolica u kojima su njihova deca, sa širokim osmehom.

 

Glumica Anja Alač sa decom
Glumica Anja Alač sa decomfoto: pijanistq/Instagram

Anja Alač i Andrej Josifovski Pijanista su u aprilu prošle godine krunisali svoju višegodišnju ljubav brakom u Gradskoj opštini Zvezdara i u Crkvi Svetog Save. Oni su poznati kao par koji drži do privatnosti, pa se ne eksponiraju previše u javnosti i ne govore često jedno o drugom, ali uvek izgledaju zaljubljeno i presrećno zajedno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Andrej Josifovski Pijanista - projekat inspirisan Novakom Đokovićem

 

makonda-tracker