emotivno

Ponosni tata se topi od EMOCIJA i ovako priča o ćerki: Ljubavna priča Anje Alač i Andreja Josifovskog je BAJKOVITA

0

Lepa glumica na svet je donela devojčicu, a tata se topi od emocija

foto: Instagram / anjaalac
foto: Instagram / anjaalac

Glumica Anja Alač danas se porodila i na svet je donela devojčicu, koja će se zvati Anđela. Ubrzo nakon što je u medijima odjeknula ova vest, tim povodom se oglasio i njen suprug, Andrej Josifovski Pijanista, koji je svojom izjavnom oduševio sve.

 

- Posle 33 godine ću poljubiti najlepšu devojku u gradu - pisalo je u objavi ponosnog tate koja je stajala uz fotografiji koju je podelio na Instagramu.

 

Njih dvoje su u bili u vezi 2 godine, pre nego što su svoju ljubav krunisali brakom u aprilu ove godine Gradskoj opštini Zvezdara i u Crkvi Svetog Save.

 

 

Tu svečanost su iskoristili kako bi ujedno i krstili sina Alekseja kojeg su dobili pre skoro dve godine. 

 

- Uzela sam na venčanju suprugovo prezime Josifovski. Svesna sam da će me u poslu i dalje oslovljavati kao Anja Alač, ali mi je bilo prirodno i lepo da svi u porodici imamo isto prezime - istakla je glumica za Gloriju neposredno posle ceremonije venčanja.

 

Anja je u prvi mah krila svoju vezu sa umetnikom, ali nakon izvesnog vremena počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti. Pregrmeli su i jednu aferu, kada ga je nekoliko studentkinja optužilo da ih je seksualno uznemiravao.

Andrej Josifovski o dolasku ćerkice na svet
Andrej Josifovski o dolasku ćerkice na svet foto: Instagram / andrejjosifovski

 

Dok je Anja poznata po svojim ulogama u serijalima "Tate" i "Vikend sa ćaletom", kao i angažmanu u Beogradskom dramskom pozorištu, a uz to je i ćerka Vesne Čipčić, Andrej Josifovski Pijanista je nagrađivani strit art umetnik, poznat po svojim muralima i društveno angažovanim instalacijama.

 

Njegova instalacija napravljena od četiri hiljade plastičnih boca na Savi, sa likom Jovana Memedovića, ukazivala je na problem zagađenja reka i nisku ekološku svest društva.

 

Ćerkica Anđela došla je kao kruna njihove ljubavi i upotpunila porodičnu idilu u kojoj će uživati, nadam se, decenijama. 

 

Bonus video:

 

Andrej Josifovski naslikao Novaka na šljaci 

 

makonda-tracker