prelepa

Dodala je jedan detalj i promenila boju kose: Anja Alač ima novu frizuru - briše bar 10 godina s lica

0

Mala promena frizure može mnogo da izmeni izgled, a Anji nova boja kose stoji savršeno 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Lepa glumica Anja Alač nedavno se pojavila na premijeri filma "Indigo Kristal", a društvo joj je pravio niko drugi do njen suprug, Andrej Josifovski Pijanista.

 

Njih dvoje su došli zajedno kako bi uživali u ovom ostvarenju, a tokom cele večeri su razgovarali i Anja je bila veoma dobro raspoložena. 

 

Čini se da su njih dvoje prevazišli sve probleme nakon što je njen suprug optužen za sekusalno uznemiravanje studentkinja na Arhitektonskom fakultetu na kojem je zaposlen.

 

 

U jeku dešavanja, kada su svi mediji pisali o njemu Anja se nije izjašnjavala, a ono što je moglo da se pročita na domaćim portalima jeste to da ga je Anja u svemu podržavala i da oni imaju odnos pun poverenja. 

 

Lepu Anju nismo u proteklom periodu često imali prilike da vidimo u domaćim medijima. Tokom tog perioda glumica je poprilično promenila svoj izgled. Svoju svetlo smeđu kosu je zamenila tamnijom nijansom braon boje i odsekla je šiške, koje su učinile  da izgleda bar 10 godina mlađe. 

 

Anja Alač ima frizuru koja skida 10 godina s lica
Anja Alač ima frizuru koja skida 10 godina s lica foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Da podsetimo, popularnu glumicu je njen emotivni partner Andrej Josifovski, umetnik poznatiji pod pseudonimom Pijanista, zaprosio tokom tradicionalne predstave Ateljea 212 "Brod plovi za Beograd", u trenutku dok je Anja izvodila svoju tačku.

 

Svi prisutni, i publika i Anjine kolege, uputili su im gromoglasan aplauz i čestitke.

 

Atelje 212 je na svom Instagram profilu objavio ovaj prelepi čin uz opis:

 

- Na daskama koje život znače i brodu koji plovi se i ova pna stvar desila!

 

 

On je kleknuo na kolena i zaprosio jednu od najlepših srpskih glumica, a ona je u neverici i sa širokim osmehom rekla — "da"!

 

Prvi put se pročulo da su Andrej Josifovski i Anja Alač u vezi u februaru 2021. godine, a par je u septembru već dobio prvo dete — sina Alekseja.

 

Ponosna baka Vesna Čipčić je tom prilikom izjavila:

 

― Nisam srećna, presrećna sam! Rodio mi se unuk Aleksej, moja Anja mi je podarila najveću sreću. Nismo se još čule, ali sve je dobro prošlo, organizovaćemo slavlje u kući, mora ovo da se proslavi, ovo nam je najlepša stvar koja nam se desila.

 

makonda-tracker