letnji šik

Torbica je remek-delo, a aufit – ništa manje: Ultraženstven stajling Ane Stanić koji može da kopira svaka žena

0

Ako vam treba ideja za elegantnu odevnu kombinaciju savršenu i za posao i za svečane prilike, pevačica Ana Stanić ima sjajno rešenje

Ana Stanić u elegantnoj belo-roze kombinaciji
Ana Stanić u elegantnoj belo-roze kombinaciji foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Belom dvoru je sinoć održano svečano predstavljanje jednog novog projekta u Beogradu koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima su se našli Dragan Džajić sa ćerkama Draganom i Sanjom, glumica Nataša Ninković sa suprugom, vrlo elegantna voditeljka Sanja Marinković i mnogi drugi.


Jedna od najzapaženijih bila je pop pevačica Ana Stanić, poznata po vrlo efektnom stilu, a ona ni ovog puta nije razočarala svojim modnim odabirom.

 

Ana je za ovu priliku pripremila nežno i ženstveno izdanje, koje ističe njenu vitku figuru i zrači samopouzdanjem. Dok polako ispraćamo leto, pevačica je odabrala otmen letnji stil za svečane prilike, a reč je o belo-roze kombinaciji koja odiše elegancijom.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ana je ponela duboku belu suknju ravnog kroja, veoma koristan basic komad, u kombinaciji s dezeniranom bluzicom na bretele. Pastelni cvetovi na beloj pozadini, romantična čipka i lagan kroj odličan su izbor u toplim večerima, a Ana je preko ove bluze ogrnula ružičasti blejzer zagasite nijanse, koji će moći da nosi i tokom jesenje sezone i, naravno, oduševi nas.

 

Ana Stanić u elegantnoj belo-roze kombinaciji
Ana Stanić u elegantnoj belo-roze kombinaciji foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je sve zaokružila crnim sandalama s kaišićima i visokim štiklama i torbom brenda Saint Laurent.

 

Saint Laurent LE 5 À 7 hobo tašna
Saint Laurent LE 5 À 7 hobo tašnafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Reč je o hobo modelu čija cena iznosi više od 2.200 evra, koji se proizvodi u više varijanti, a Ana se opredelila za tašnu od krokodilske kože i u crnoj boji.

 

BONUS VIDEO

Kako je Ana Stanić proslavila rođendan?

 

makonda-tracker