Nekad NAJSKLADNIJI, a danas RATUJU NA MREŽAMA: Ivana i Marko Vuleta JEDNIM POTEZOM otkrili u kakvim su ODNOSIMA

0

Krenuli su različitim putevima i jasno je kakav odnos vlada među njima 

IVANA I MARKO VULETA SE OTPRATILI NA INSTAGRAMU
IVANA I MARKO VULETA SE OTPRATILI NA INSTAGRAMU foto: Instagram

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i njen nekadašnji suprug Marko Vuleta odlučili su da stave tačku na svoj brak, o čemu je nedavno brujala cela domaća javnost.

 

Ivana se tada oglasila i samo je objasnila da su se njihovi pogledi na svet razišli i da njihov odnos nije imao budućnost, zbog čega su odlučili da se nakon 2 godine braka razvedu.

 

Ubrzo je atletičarka obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama i time stavila do znanja da želi da prošlost ostavi tamo gde treba i da želi da krene napred.

 

 

Nakon toga je Marko otputovao u Ujedinjene Arapske Emirate gde se opušta i uživa u prelepom suncu i moru, a gde će u narednom periodu raditi. Ipak, ono što  su mnogi njegovi pratioci primetili jeste činjenica da su se oni i otpratili na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

Ovim potezom jasno su svima stavili do znanja da je sve među njima svršeno i da ne žele više da imaju bilo kakvu komunikaciju. Budući da nisu imali decu, nema ni razloga da budu i dalje povezani. 

 

Svako od njih kreće u neki novi život, a o tome ko će prvi pronaći novu sreću i ljubav ostaje nam da vidimo u periodu koji je pred nama. 

 

 

makonda-tracker