iznenađujuće

RAZVODE SE Ivana Španović i Marko Vuleta: Nakon DVE GODINE odlučili da stave TAČKU NA BRAK , a ovo je RAZLOG

4

Ova vest podigla je buru u srpskoj javnosti 

RAZVODI SE IVANA ŠPANOVIĆ
RAZVODI SE IVANA ŠPANOVIĆ foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čuvena atletičarka Ivana Španović i njen suprug Marko Vuleta odlučili su da stave tačku na svoj brak. Oni su u brak uplovili pre dve godine, a ova vest je iznenadila sve, jer se u medijima nije do sada pisalo o  tome da imaju probleme u braku.

 

Ivana je već na društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime Španović, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na društvenim mrežama, piše Hello.

 

Vest je iznenadila mnoge, jer su sve vreme važili za jedan od najskladnijih poznatih parova.

 

Najbolja srpska atletičarka je, podsetimo, u septembru 2021. godine stala na "ludi kamen" i udala se za svog partnera Marka Vuletu. Venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu.

 

KRAJ DVOGODIŠNJEG BRAKA IVANE I MARKA
KRAJ DVOGODIŠNJEG BRAKA IVANE I MARKA foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Ivana i Marko su, inače, živeli u prelepom domu u Novom Sadu. Do sada se nije znalo da imaju bračne probleme, pa je ova vest iznenadila srpsku javnost. 

 

Ivana se nakon što se saznalo za razvod oglasila i objasnila šta je razlog njihovog razlaza, kao i gde se trenutno nalazi njen bivši suprug.

 

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - rekla je Ivana Španović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

- Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati - dodala je ona za "Telegraf".

 

Marko se, inače, preselio u Dubai, što je obavestio sve putem društvenih mreža.

 

- Ljudi se ponose kada im kažete da su opsednuti. To je, zapravo, tužno, jer fokusiranjem na jednu stvar, gube iz vida sve ostale aspekte života - naveo je Marko Vuleta.

 

Bonus video:

Razvela se Britni Spirs

 

makonda-tracker