nije prećutala

"Je l' ovo vama zvuči patetično?" Ivana Španović bez zadrške odgovorila na neprimeren komentar o razvodu

0

Jedna od najboljih sportistkinja u istoriji odlučila je da stavi tačku na svoj brak, a novine u njenom privatnom životu izazvale su neočekivanu reakciju

Ivana Španović razvodi se od Marka Vulete posle dve godine braka
Ivana Španović razvodi se od Marka Vulete posle dve godine brakafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Domaći mediji javili su pre nekoliko dana da se najbolja srpska atletičarka Ivana Španović razvodi od supruga Marka Vulete, nakon dve godine braka.


Kako je sportistkinja istakla, ona razume da se ljudi interesuju za njenu privatnost, ali ne želi da priča javno o svom razvodu.


– Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života – naglasila je za Telegraf.

To, međutim, nije sprečilo ljude da komentarišu detalje njenog privatnog života, a pored svoje najnovije objave atletičarka je primetila vrlo neukusan komentar.


Ivana je objavila video s treninga, uz koji je napisala:


U mojoj zoni. Jer u 2024 godini postoje dve titule koje moraju da se odbrane, i još jedna koja mora da se osvoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)


Međutim, jedna korisnica Instagrama napisala joj je:


I tako ti osta sama sa svojim medaljama i uspesima.


Atletičarka nije ostala dužna na ovaj komentar, iako nije krila da je neprijatno iznenađena reakcijom.


Je l' ovo Vama zvuči patetično? To je možda Vaše stanje uma, trenutne okolnosti nas ne definišu kao osobe, uspesi još manje. A o tome kako ko smatra da treba da živi svoj život je samo njegova stvar – odgovorila je Ivana.

 

Ivana Španović jedna je od od najboljih srpskih sportistkinja u istoriji
Ivana Španović jedna je od od najboljih srpskih sportistkinja u istorijifoto: EPA-EFE/Zsolt Czegledi

Sportistkinja, koja je promenila prezime u Vuleta nakon udaje, vratila je pre nekoliko dana na Instagramu svoje devojačko prezime Španović, a trenutno se priprema za Olimpijske igre u Parizu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd

 

makonda-tracker