emotivno i poučno

"Uvek zapamti ove dve stvari": Prva objava Ivane Španović nakon RAZVODA je LEKCIJA koju svi treba da zapamtimo

1

Ivana je rekla da se neće oglašavati o razvodu, ali je podelila objavu koja šalje jaku poruku

IVANA ŠPANOVIĆ PRVA OBJAVA NAKON RAZVODA
IVANA ŠPANOVIĆ PRVA OBJAVA NAKON RAZVODA foto: Instagram / ivanaspanovic

Naša najuspešnija atletičarka Ivana Španović pre nekoliko dana bila je glavna tema medija kada se pisalo o njenom razvodu od fitnes trenera Marka Vulete.

 

Njih dvoje su odlučili da stave tačku na svoj brak nakon 2 godine zajedničkog života, a mediji su s velikim razočaranjem dočekali ovu vest. 

 

Oni nisu želeli mnogo da polemišu o tome na društvenim mrežama, oboje su se po jednom oglasili i rekli šta imaju na tu temu, a onda su jasno stavili do znanja da više o tome neće govoriti.

 

 

Nakon ovog burnog perioda Ivana se posvetila sportu, a slobodno vreme provodi čitajući dela koja je inspirišu da razmišlja o život. Upravo zbog toga je odlučila da jedan deo iz knjige Marka Aurelija podeli na društvenim mrežama.

 

- Uvek zapamti ove dve stvari. Prvo, da su sve stvari oduvek iste, dolazeći izvova i iznova, i nije bitno da li će neko videti iste stvari stotinu godina, ili dve stotine godina, ili zauvek, nema razlike. Drugo, da i onaj koji najduže živi i onaj koji najranije umre doživljava isti gubitak - napisala je ona.

 

IVANA ŠPANOVIĆ PODELILA LEKCIJU NA INSTAGRAMU
IVANA ŠPANOVIĆ PODELILA LEKCIJU NA INSTAGRAMU foto: Instagram / ivanaspanović

 

Ivana je pasionirani ljubitelj prirode i putovanja, pa je odlučila da spoji lepo i korisno i nedavno je otišla na put u Južnu Afriku. Nakon toga je takođe sa svojim pratiocima podelila utiske.ć

 

- Lekcije iz prirode: Idite sa tokom, al’ se zaustavite kad je to potrebno. Budite prelepi spolja, al’ imajte dubine ispod. Dotaknite koliko god možete stranih zemalja, al’ ne pripadajte nikome. Sijajte ceo dan, al’ budite refleksivni uveče. Budite nežni, al’ nezaustavljivi - napisala je pre izvesnog vremena Ivana na društvenim mrežama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Lečić o razvodu i tome koliko je teško sačuvati brak kada ste glumac 

 

 

makonda-tracker