igra sudbine

"Moj otac je bio bolestan..." Težak životni period srpske pevačice slučajno PREOKRENUO sudbinu Aleksandre Prijović

5

Pesma "Od istoka do zapada", odnosno, "Za nas kasno je", prvi je hit Aleksandre Prijović, ali bio je najpre ponuđen drugoj pevačici.

Aleksandra Prijović svoj prvi hit dobila je igrom sudbine
Aleksandra Prijović svoj prvi hit dobila je igrom sudbinefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović trenutno je jedna od najpopularnijih mladih estradnih umetnica na domaćoj javnoj sceni. Nakon koncerata u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu i brojnim regionalnim koncertnim halama, pevačica je potvrdila svoju veliku popularnost, a turneju je nazvala, simbolično, po stihu svog prvog i velikog hita, "Od istoka do zapada".

 

Međutim, iako ju je ova pesma proslavila, ona prvenstveno nije njoj ni bila ponuđena.

 

Pevačica Biljana Sečivanović otkrila je kako je spletom nesrećnih okolnosti ostala bez ove pesme, te je nije otpevala, iako je to želela.

 

Hit Aleksandre Prijović bio je ponuđen Biljani Sečivanović

 

Kako je za Grand ispričala Biljana Sečivanović, nije se dogodilo da je iziričito odbila numeru, nego je zbog bolesti oca bila sprečena da ode i čuje demo-verziju.

 

—  Nisam ja imala neke hitove koje sam odbijala, samo nisam stigla da odem i da čujem hit. Bila sam pozvana od Steve Simeunovića da čujem jednu pesmu. Pre toga sam ga nazvala i zamolila sam ga da uradi jedan narodnjak za mene ili ako već ima da me pozove – rekla je ona.

 

Biljana Sečivanović ostala je bez hita koji je potom proslavio Aleksandru Prijović
Biljana Sečivanović ostala je bez hita koji je potom proslavio Aleksandru Prijovićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Iako je autor Biljanu obavestio da je pesma spremna, ona nije uspela da ode, a za to vreme je pesma došla do Aleksandre.

 

—  Čovek me pozvao, ali je, nažalost, to bio period kada je moj otac bio jako bolestan i tada je baš bilo prelomno. Morala sam da idem za Mrčajevce, a tog dana sam već dogovorila da ću doći kod Steve da čujem pesmu.... Da bi se na kraju ispostavilo da je druga koleginica čula, snimila i to je lansiralo u nebo. To je pesma „Od istoka do zapada“, ako smem da kažem – zaključila je Biljana.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović izazvala delirijum u publici

 

makonda-tracker