sećanje

"Bila sam trudna..." Aleksandra Prijović sa Zagrebom podelila šta joj se desilo kad je poslednji put pevala na tom mestu

0

Aleksandra Prijović trenutno se nalazi u Zagrebu, gde je održala nekoliko uspešnih koncerata.

Aleksandra Prijović na svom prvom koncertu u zagrebačkoj Areni
Aleksandra Prijović na svom prvom koncertu u zagrebačkoj Arenifoto: Pera/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović ovih dana boravi u Zagrebu, gde peva sa svojom publikom u prepunoj zagrebačkoj Areni, koju je rasprodala za čak pet termina ovog decembra.

 

Nakon velikog uspeha u Beogradu i Sarajevu, ali i u mnogim gradovima širom regiona gde je nastupala, Aleksandra trenutno slavi veliki uspeh, a čini se da je, kao i uvek, ostala skromna u svim svojim postignućima i okrenuta porodici.

 

Ona je ovih dana pevala sa brojnim poznatim ličnostima, među kojima su Milica Todorović i Željko Samardžić, a iznenađenjima nikad kraja kada je ona u pitanju. Aleksandra se obratila svojoj publici više puta na najemotivniji način, pa im pokazala koliko je srećna zbog tolike podrške.

Moram vam priznati jednu stvar.  Pre svakog koncerta isplaniram šta želim reći kada izađem pred svoju publiku, ali, uzevši u obzir sve što se dogodilo poslednjih meseci, samo vam mogu reći — hvala. Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što niko dosad nije — rekla je, između ostalog,  Aleksandra u Zagrebu.

 

1 / 8 Foto: Pera/AtaImages

 

Ona se u intervjuu za Extra FM prisetila se svog poslednjeg nastupa u Zagrebu 2018. godine, kada je bila u drugom stanju, pa ispričala svoje tadašnje iskustvo.

 

— Bila sam trudna kad sam poslednji put zapevala u zagrebačkoj Areni. Saša Matić me tad najavio, skoro sam pala u nesvest — rekla je.

 

Selfi Aleksandre Prijović sa publikom
Selfi Aleksandre Prijović sa publikomfoto: Instagram Printscreen / aleksandraprijovic

Bonus video

Tea Tairović na koncertu kod Prije u Zagrebu

 

makonda-tracker