spektakularno

Koliko novca je Aleksandra Prijović zaradila u Zagrebu? Svota je takva da ćete dva puta morati da PREBROJITE NULE

1

Nizom spektakularnih koncerata Aleksandra je oduševila Hrvatsku, a nije uzalud pevala - tamošnji mediji tvrde i da je zaradila pozamašnu sumu novca 

KOLIKO JE ZARADILA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U ZAGREBU?
KOLIKO JE ZARADILA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U ZAGREBU?foto: Munja/ATAImages

Poslednjih nekoliko dana vodeći hrvatski mediji bili su preplavljeni tekstovima o podvigu srpske pevačice Aleksandre Prijović. Ona je uspela da napuni čak 5 zagrebačkih arena, koje su bile prepune svih pet večeri. 

 

Sve, od stalinga, do gostiju i atmosfere detaljno je bilo analizirano ovih dana. Impozantne haljine i drugi odevni komadi veoma su privukli pažnju javnosti, a o gostima se posebno pisalo.

 

Na bini joj se pridružila i Lepa Brena, kao i Jelena Rozga i čini se da je to veče ostavilo najjači utisak. 

 

I na posletku, kada je sve bilo završeno i Aleksandra se oprostila do nekog sledećeg viđenja sa hrvatskom prestonicom došlo je vreme za svođenje računa. 

 

Kako piše 24sata.hr, pevačica je na ovih 5 koncerata zaradila ogromnu svotu novca. 

 

Prema slobodnoj proceni, Aleksandra je samo od prodaje karata uprihodila 2,780.000 eura, navodi hrvatski portal 24sata.hr.

 

ALEKSANDRA ZAPALILA ZAGREB
ALEKSANDRA ZAPALILA ZAGREB foto: Pera/AtaImages

 

Ipak, od te cifre treba odbiti troškove kao što je zakup Arene, scenografija, svetla, bend... Sve su to veliki troškovi, ali budući da je novac od praodaje karata milionski sigurno je da je pevačica dobro prošla i zaradila veliku svotu noca. 

 

Ona je, kako prenose hrvatski mediji za zakup Aredne izdvojila za pet koncerata oko 120.000 eura. Najjeftinija karta bila je 25, a najskuplja 130 eura, koliko je bilo potrebno izdvojiti za VIP ložu. 

 

Ono što je sve iznenadilo jeste to da iako je napunila 5 arena bilo je onih koji nisu uspeli na regularan način da dođu do karte, pa pojedinci preko oglasa kupovali karte po mnogo višim cenama. 

 

 

Gotovo svake večeri u Areni je bilo preko 22.000 hiljade ljudi, što je ukupno više od 110.000 za 5 dana.

 

Na njenim koncertima je bilo ljudi iz čitave Evrope, koji su s nestrpljenjem isčekivali svaki novu pesmu, a Aleksandra je dobro znala kako da ih zabavi, oraspoloži ili rasplače, zbog čega su njeni koncerti ostali upamćeni kao retko koji do sada.

 

Bonus video:

 

Zavirite na 4. koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu 

 

makonda-tracker