ponos majkin

Nakon smrti SUPRUGA ona joj je NAJJAČI OSLONAC: Znate li kako izgleda i čime se bavi lepa ćerka Jugoslave Drašković?

0

Nakon muževljeve smrti Jugoslava i Maša su jedna drugoj sve što imaju 

JUGOSLAVA IMA LEPU ĆERKU MAŠU
JUGOSLAVA IMA LEPU ĆERKU MAŠU foto: Instagram / jugoslavadraskovic

Poznata glumica Jugoslava Drašković proslavila se ulogom Đine u kultnoj seriji "Srećni ljudi". Nakon odluke Dubravke Mijatović da napusti snimanje serije na njeno mesto dolazi Dubravka, koja je odmah pokupila simpatije publike, ali i kolega.

 

Davne 1994. godine Jugoslava je bila dvadesetpetogodišnjakinja i svršeni student novosadske Pozorišne akademije u klasi Radeta Šerbedžije. Ona je tada počela da gradi uspešnu karijeru, koja je, na veliko iznenađenje svih, naprasno prekinuta. 

 

Ona je krenula nekim drugim pute, a glumi se vratila 2017. godine u filmu "Vrati se, Zone", ali i ta uloga joj nije donela preteranu popularnost. Ipak, ulogom majke Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine" kreće ponovo razvoj njene karijere. 

 

 

Jugoslava je pre mnogo godina upoznala Zorana Cvetanovića, našeg poznatog producenta, s kojim je bila u skladnom braku iz kojeg je 1996. godine dobila ćerku Mašu.

 

Upravo ona je bila centar njenog sveta i svu energiju trošila je trudeći se da je izvede na pravi put. I čini se da je u tome i uspela.  Maša je izrasla u prelepu devojku, veoma privrženu porodici. Nakon Zoranove smrti njih dve su ostale jedan drugoj najveća podrška.

 

Maša je upisala Akademiju Umetnosti (smer Produkcija u umetnosti i medijima), a njenu majku nije iznandio ćerkin izbor budući ako se uzme u obzir njen i očev izbor zanimanja. 

 

 

U medijima se ne pojavljuju mnogo ni jedna ni druga, a Jugoslava je jednom prilikom otkrila šta je to čime se bavila sve ove godine dok je nismo gledali na malim ekranima. 

 

- Nakon što sam rodila ćerku Mašu, otvorili smo firmu, a glumačke ponude su se proredile, tako da sam prirodno otišla na onu stranu - gde sam bila potrebnija - ispričala je ona jednom prilikom za domaće medije. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Pevač priznao koja glumica mu je bila velika ljubav 

 

makonda-tracker