nekad i sad

27 GODINA KASNIJE ONA JE - SREĆNA ŽENA! Svi se sećamo čuvene Đine iz "Srećnih ljudi", a evo kako ona DANAS izgleda!

1

Glumica Jugoslava Drašković koju smo zavoleli i upamtili po ulozi lepe Đine iz kultne domaće serije „Srećni ljudi“ kaže da je u period od 1994. godine do danas stao ceo jedan život. Srećan i ispunjen.

foto: printscreen
foto: printscreen

- Već 25 godina igram u Pozorištancetu „Puž“ i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u „Pužić“ sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija „Igra sudbine.“ Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme – kazala je danas Jugoslava u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Jugoslava Drašković
foto: Printscreen

Kako je rekla Aleksandri i Bošku ona je srećna žena, jer je od „Srećnih ljudi“ do danas upoznala svog supruga, udala se, dobila ćerku i sa suprugom otvorila firmu koja se bavi distribucijom i prikazivanjem filmova.

 

- Srećna sam. Imam dva psa, veliko dvorište, blizu mi je Košutnjak. Dok nije bilo ove korone sa ekipom iz „Igre sudbine“ divno sam se družila. Okupljao nas je Milan Bosiljčić pa je uvek tu bilo i dobre hrane i dobre muzike – rekla je Jugoslava Drašković.

1 / 4 Foto: screenshot, k1

Nije htela da otkriva detalje o tome kako će se popularna serija u kojoj trenutno igra završiti.

 

- Najpre, ne znam ni ja kakav će biti kraj, jer dobijamo nekoliko epizoda unapred. A i da znam, naravno, ne bih smela to da otkrijem. Verujem da će se kraj dopasti i publici i nama glumcima – s osmehom je kazala glumica.

 

 

makonda-tracker