PONOSNA MAJKA

Hrabro se bore nakon što su ostale SAME : Naslednica Jugoslave Drašković završila je Akademiju umetnosti i ista je OTAC

0

Ćerka Maša Cvetanović krenula je roditeljskim stopama, a produkcija u umetnosti i medijima je ono što je posebno zanima.

foto: Instagram/ Printscreen
foto: Instagram/ Printscreen

Talentovanu glumicu Jugoslavu Drašković publika svih generacija upoznala je kao prelepu Đinu u seriji "Srećni ljudi", a nakon toliko godina vratila se u punom sjaju tv formatom "Igra sudbine", gde je pokazala sve svoje potencijale.

 

Kada se objektiv ugasi glumica je jednostavna, neposredna, požortvovana majka i domaćica, a njena sreća bi bila potpuna da pre dve godine iznenada nije izgubila supruga Zorana Cvetanovića nakon 25 godine braka.

 

Od toga dana sa naslednicom Mašom je uspostavila je još bliži odnos, a jedna drugoj su najveća podrška i motivacija.

 

Mlada Cvetanovićeva završila je Akademiju umetnosti, smer produkcija u umetnosti i medijima, a nekoliko dana nakon očeve smrti polagala je diplomski ispit.

 

 

"Ostvario je veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran", istakla je Jugoslava za Blic i dodala da sa dugogodišnjim saradnikom pokojnog supruga i dalje ulaže u porodičnu kompaniju.

 

"Ostavio je stabilnu firmu u kojoj smo Maša, ja i vojska od stotinu ljudi sa Zoranovim dugogodišnjim saradnikom Nebojšom Ćetkovićem na čelu."

 

 

Po mišljenu porodice, prijatelja, kolega naslednica veoma podseća svog oca, kako po crtama lica, tako i karakteru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker