ponosna je

U seriji glumi majku Sofije Šubarević, a ovo je njena PRAVA NASLEDNICA: Evo kako izgleda ćerka Jugoslave Drašković

0

Glumicu Jugoslavu Drašković svi pamtimo po ulozi veliki zavodnice Đine u seriji "Srećni ljudi". 

foto: Instagram
foto: Instagram

Kao mlada glumica Jugoslava Drašković je dobila ponudu koja se ne odbija. Kada su je pozvali da zameni glumicu Dubravku Mijatović u seriji "Srećni ljudi" svim srcem ju je prihvatila.

 

Prošle su godine od snimanja čuvene serije, a Jugoslavu nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima. Ipak, reklo bi se da joj se glumačka sreća ponovo osmehnula kada je postala deo velikog projekta "Igra sudbine".

 

 

Tada se ponovo uselila u naše domove putem malih ekrana, a za sve godine koliko je nismo videli Jugoslava je bila posvećena privatnom biznisu i odgajanju ćerke Maše koja je izrasla u pravu lepoticu.

 

Jugoslava je Mašu dobila sa suprugom Zoranom Cvetanovićem, sa kojim je bila u braku 25 godina. Zoran je nažalost, pre više od nekoliko godina preminuo, što je majku i ćerku još više zbližilo.

 

 

I kao što su mnogi očekivali Maša se zainteresovala za filmsku produkciju, a kako i ne bi kada je celog život bila okružena time. Upisala je Akademiju Umetnosti (smer Produkcija u umetnosti i medijima), a Jugoslava misli da je to logičan izbor profesije.

 

- Voli umetnost, a dobra je sa novcem, tako da je to dobitna kombinacija u njenom slučaju - istakla je tada ponosna mama.

 

Jugoslava, kojoj je ćerka sve, istakla je da je Maša kopija svog oca, i otkrila koja je jedina želja koju njen suprug nije ostvario.

 

 

- Ostvario je veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran - ispričala je glumica.

 

 

makonda-tracker