potvrdio

"Grešni fudbaler" čeka dete sa ženom koja mu je bila ZABRANJENA: Nije joj odoleo, a ne krije koliko je srećan zbog toga

0

Zgodni Brazilac, koji je pre nekoliko godina sve šokirao svojom neobičnom ljubavnom pričom, saopštio je nove vesti o svom privatnom životu

Hulk i Kamila Anđelo u braku su od 2020. godine
Hulk i Kamila Anđelo u braku su od 2020. godinefoto: hulkparaiba/Instagram

Brazilski fudbaler Hulk (37), koji trenutno nastupa za Atletiko Mineiro, obratio se svojim fanovima i navijačima na društvenoj mreži Instagram kako bi potvrdio srećne vesti nakon što su počeli da kruže tračevi da je njegova supruga trudna.


On je saopštio da će ponovo postati tata, budući da čeka svoje peto dete.


Došao sam da vam se zahvalim na brojnim porukama koje sam dobio u vezi s trudnoćom moje žene. Još jedan sin, još jedan božiji blagoslov – napisao je srećni Hulk.

 


On je istakao i da tek sada deli radosnu vest jer je želeo da najpre kaže to svojoj bivšoj supruzi Iran Anđelo i njihovoj deci Ijanu, Tijagu i Alis.


Moja deca nisu znala do sad, jer sam se sa suprugom dogovorio da im kažem tek kad ih pokupim da provedemo zajedno praznike, tek 16. decembra – objasnio je on. – Rekao sam im vesti i bili su veoma srećni. Ali znao sam da će to reći drugima i da će sve procureti.


Podsetimo, Hulkova ljubav s drugom suprugom Kamilom Anđelo privukla je mnogo pažnje 2019, samo nekoliko meseci nakon što se rastao od prve žene Iran Anđelo, pre svega jer je Kamila – Iranina sestričina!

 


Nisam bio sa Kamilom dok sam bio oženjen – uporno od tad tvrdi Hulk. – Ali ja sam muškarac. Nisam bio srećan u braku. Imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me je. Živela je samačkim životom. Samo je želela da ima status "Hulkove žene". Kada sam upoznao Iran, imao sam 21 godinu, a danas imam 34.


Kamila i on uskoro su se venčali, posle svega nekoliko meseci veze, a potom su u aprilu 2022. dobili ćerku Zaju, te će ovo biti njihovo drugo zajedničko dete.


Ne mislim da sam ružan čovek i mlad sam. Kamila je i mlada i izuzetno lepa. Spojili smo se na kraju, a oboje smo tada bili sami – naglašava Hulk.

 


Njegova bivša supruga ne krije nevericu i ogorčenost zbog toga s kim je on nastavio dalje posle razvoda, a ističe da se "ponovo rađa nakon svakog razočarenja i svake razotkrivene laži jer ju je Isus osnažio". Ona je, inače, odnedavno u vezi s 25 godina mlađim muškarcem, kog je upoznala sa svojom i Hulkovom decom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Fudbalerka koja je pobedila tumor

 

makonda-tracker