neprepoznatljiva

Udala se za košarkaša, razvela i proživela PAKAO: Kako danas izgleda i čime se bavi Kaća iz Koktel benda?

2

Devedesete godine bile su u znaku dobrog provoda, a domaća javna scena bila je preplavljena bendovima, među kojima je bio i Koktel bend
 

foto: Youtube Printscreen / @SevenSky2023
foto: Youtube Printscreen / @SevenSky2023

Pevačica Katarina Kaća Sotirović bila je jedno od najprepoznatljivijih imena i lica tog perioda. Uz hitove Koktel benda đuskalo se po diskotekama i klubovima, a Kaća je plenila pažnju javnosti.

 

Tadašnji veliki hit "Svetica" i danas se može čuti na radio stanicama, ali Kaću više ne viđamo u javnosti. Ona je u bend došla nakon što je Jellena odulučila da ga napusti i krene da gradi solo karijeru.

 

Kaća se odmah dopala momcima iz benda, ali i publici koja ju je upamtila po lepom, milom licu i kratkoj crnoj kosi.

 

Ipak, nakon nekoliko godina i mnogobrojnih hitoova i Kaća odlučuje da napusti bend. Ona se povukla iz javnog života nakon što se zaljubila, a potom i udala za košarkaša Aleksandra Rašića.

 

Zajedno su bili svega 4 meseca kad je Kaća odlučila da se uda za njega. Brak je trajao 14 godina, a onda je došlo do razlaza.

 

Kaća je nakon razvoda više puta govorila o tome koliko joj je to sve teško palo.

 

KAĆA SE RAZVELA POSLE 14 GODINA BRAKA
KAĆA SE RAZVELA POSLE 14 GODINA BRAKA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je za domaće medije otkrila da su se njih dvoje dva puta razvodili, a nakon drugog pokušaja da svoj brak spasu, Katarina je definitivno odlučila da stavi tačku na taj odnos.

 

- Nemam vere u sebe. Kada izađem na binu ja sam druga osoba. Potpuni kolaps nastaje kada dođem kući i treba da budem sa nekim novim. Svašta se skupi i ne mogu da se opustim. To nervira tu drugu stranu i bude problema. Tek pre četiri meseca, nakon tri godine razvoda imam vezu. Trebalo mi je dosta vremena i mnogo je važno da druga osoba ima mnogo razumevanja za nas koji izađemo iz braka - kaže Katarina.

 

 

Kao što sve u životu prođe i taj težak period je iza nje, a sudeći prema fotografijama koje možemo videti na društvenim mrežama Kaća danas izgleda bolje nego ikad, srećna je, vredno radi, bori se i ne dozvoljava da je više išta pokoleba u nameri da bude srećna i uspešna.

 

Bonus video:

 

Đole Đogani se rasplakao dok je pričao o razvodu od Slađe 

 

makonda-tracker