neprepoznatljiva

Udala se za košarkaša, razvela i proživela PAKAO: Kako danas izgleda i čime se bavi Kaća iz Koktel benda?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Karlo Veliki

17-12-2023 21:17h
Spletom okolnosti poznajem kosarkasa Rasica i mogu reci da je vrlo pristojna osoba.. Zasto je doslo do razvoda je njihov problem..Za navijace Partizana je problem sto se planski na ovaj nacin indirektno stavlja do znanja javnosti da sve sto je vezano za JSD Partizan je negativno.. I to nije slucajno... U stampi je pre par dana bio Simon Vukcevic koji je uhapsen sa oruzjem a naslov "bivsi igrac Partizana"... Zasto samo Partizana? Igrao je on i za druge... Ili Milica Dabovic kosarkasica..Zasto niko ne pise da je posle utakmice CZ-Mancester Siti grupa navijaca CZ, njih 40-ak, napala grupu od 15-ak Engleza-navijaca, i da je bilo Engleza sa krvavim i razbijenim glavama, vidno usivenih delova tela...Ako se na ovaj nacin upucuje javnost da svi treba da navijaju za CZ, onda nam reprezentacija nije potrebna, a ni prvenstvo....

Karlo Veliki

18-12-2023 03:12h
Nije tacno da nema komentara... Tacno je da je ovo Srbija.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: