još vuče posledice

Iz braka je izašla sa ozbiljnim posledicama: Poznata pevačica se dvaput razvela od sportiste, a sad ima novog dečka

0

Pevačica je dva puta stala na ludi kamen s nekadašnjim reprezentativcem, s kojim ima dvoje dece, a momenat i način na koji su se razveli drugi put je malo neobičan.

Katarina Sotirović
Katarina Sotirovićfoto: Antonio Ahel ATAImages

Našu poznatu pevačicu Katarinu Sotirović mnogi još pamte kao Kaću iz Koktel benda, no ona je i nakon razlaza sa grupom izgradila lepu solo karijeru.

 

Pevačica je dugo bila u braku sa našim proslavljenim košarkašem Aleksandrom Rašićem. I to u dva navrata.

 

Dva puta mu je izgovorila sudbonosno "da", ali se isto tako i dva puta razvela od njega.

 

U svoje dve romantične epizode dobili su i dvoje dece ćerkicu Juliju i sina Davida. Katarina je sada pokušala da rezimira šta se sve dešavalo u njena dva braka sa istim čovekom.

 

- Brzo smo ušli u vezu i u brak. Tek posle nekog vremena, kada su se glave ohladile, shvatili smo koliko smo različiti. Tek kada je krenuo pravi život videli smo da se ne slažemo. On je igrao košarku i nikada nije bio tu, to nije bilo pravo stanje stvari - rekla je pevačica u emisiji "RTS Ordinacija".

 

 

U pokušaju da spase brak, Katarina je odlučila da ide kod bračnog terapeuta. Međutim, na razgovore sa terapeutom je išla sama, pošto, kako kaže, Aleksandar nije hteo da ide sa njom. To joj je bio prvi put da je u braku i nikad ranije nije bila u sličnoj situaciji. Terapeut joj je na neki način pomogao da donese odluku da se razvede.

 

 

- Sale nikada nije hteo da ide na terapije, ja sam išla sama sigurno godinu dana. Došla sam do momenta da sam se pitala da li je moja želja da se razvedem realna. Da li je ispravno to što osećam. Ja nisam tamo sedela i ogovarala njega... Pomogla mi je da shvatim da se ništa loše neće desiti kada se razvedem - navela je pevačica.

 

Odluku da se razvede drugi put, donela je na jedan pomalo nesvakidašnji način. Trebalo je da porodično, sa njihovo dvoje dece, otputuju na jedan kraći put u našoj zemlji. Međutim, Aleksandar je odlučio da ne želi da ide na taj put.

 

 

- Spakovala sam decu i samo se uputila na Zlatibor. Taj vikend sam provela sa decom, došla u ponedeljak kući. Decu smo stavili da spavaju i on meni kaže "da li hoćeš da gledamo neki film". I ja kažem "ovo ne može ovako". Nije bilo suza. Ali posle toga je bila reka suza. Samo je bila žal za neuspehom i krahom - otkrila je Katarina.

 

Kako je rekla, iako je od drugog razvoda prošlo pune tri godine, ona se još nije oporavila. Tek pre četiri meseca je ušla u prvu novu vezu nakon razvoda, a za to je bilo potrebno i razumevanje njenog sadašnjeg partnera.

 

 

- Iako ne živimo zajedno tri godine, ja vučem ozbiljne posledice. Nemam vere u sebe. Kada izađem na binu, ja sam druga osoba. Potpuni kolaps nastaje kada dođem kući i treba da budem sa nekim novim. Svašta se skupi i ne mogu da se opustim. To nervira tu drugu stranu i bude problema. Tek pre četiri meseca, nakon tri godine od razvoda, imam vezu. Trebalo mi je dosta vremena i mnogo je važno da druga osoba ima mnogo razumevanja za nas koji izađemo iz braka - rekla je Sotirovićka.

 

 

makonda-tracker