Za Acu Pejovića svi znaju, ali nije samo on kum Živojinovića: Koji košarkaš je venčao Filipa i Aleksandru Prijović?

0

Aleksandra i Filip uživaju u bračnom životu od 2018. godine, a njihovu sreću upotpunio je sin Aleksandar 

KO JE KUM FILIPA ŽIVOJINOVIĆA?
KO JE KUM FILIPA ŽIVOJINOVIĆA?foto: Zorana Jevtić

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović venčali su se pre 5 godina, a o tom velikom događaju brujali su domaći mediji. 

 

Njih dvoje su brak sklopili 21. juna 2018. godine i danas važe za jedan od najpoznatijih domaćih parova.  Venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a svadbeno slavlje sa skoro 900 gostiju su upriličili u jednom beogradskom hotelu.

 

Aleksandra je nedavno postigla ogroman uspeh održavši čitav niz veoma uspešnih koncerata u Srbiji, Bosni, a večeras i u Hrvatskoj.

Mnogo se tih dana pisalo o trenutno najvećoj mladoj zvezdi, a njen kum Aco Pejović često je govorio o tome da je ovaj uspeh i te kako zaslužila.

 

Budući da se često kroz medije provlači ova informacija o kumstvu između dvoje velikih pevača, javnost je već dobro upamtila da je baš on bio svedok, kum na venčanju poznatog para. 

 

VENČANI KUM FILIPA ŽIVOJINOVIĆA JE MILOŠ TEODOSIĆ
VENČANI KUM FILIPA ŽIVOJINOVIĆA JE MILOŠ TEODOSIĆfoto: Jelena Stuparušić

Ipak, nešto manje se govori o tome ko je bio kum Filipu. U pitanju je takođe poznata ličnost, čuveni košarkaš Miloš Teodosić. On je u braku sa poznatom glumicom Jelisavetom Teodosić.

 

PRIJOVIĆKA I JELISAVETA SU KUME
PRIJOVIĆKA I JELISAVETA SU KUME foto: Instagram / aleksandraprijovic

 

Budući da je Teo kumovao Filipu Aleksandra i Jelisaveta su postale kume. One se odlično slažu, o čemu svedoče i neke njihove zajedničke fotografije iz provoda. 

 

Ova dva poznata para se trude da kad god imaju slobodnog vremena posete jedni druge, a često posećuju i iste događaje na kojima uživaju u druženju i razgovoru.

 

Bonus video:

 

Fanovi iz Bugarske naučili srpski zbog Dragane Mirković 

 

makonda-tracker