teške optužbe

Uzdrmana britanska kraljevska porodica: Kejt Midlton i princ Vilijam prvi put u javnosti posle RASISTIČKOG SKANDALA

0

Svega nekolko sati nakon ovih optužbi, Vilijam i Kejt su se pojavili u javnosti. 

Princ Vilijam i Kejt Midlton su se pojavili u javnosti prvi put posle raističkog skandala
Princ Vilijam i Kejt Midlton su se pojavili u javnosti prvi put posle raističkog skandala foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza Kejt Midlton i princ Vilijam pojavili su se u javnosti prvi put nakon rasističkog skandala koji potresa britansku kraljevsku porodicu. 

 

Oni su uslikani kako blistaju u zamku Vindzor svega nekoliko sati nakon što je voditelj Pirs Morgan zbog knjige Omida Skobija "Endgame" optužio njihovu porodicu za rasizam. 

 

Kejt i Vilijam su, barem je tako izgledalo, bilo dobro raspoloženi, na druženju sa princezom Viktorijom i princem Danijelom iz Švedske.

 

 

Voditelj Pirs Morgan je u svojoj emisiji ko je iz kraljevske porodice su optuženi za rasizam. 

 

Za rasizam su optuženi kralj Čarls i Kejt Midlton
Za rasizam su optuženi kralj Čarls i Kejt Midlton foto: POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Reći ću vam imena dve kraljevske porodice koji su imenovane u holandskoj verziji ove knjige. Jer iskreno, ako Holanđani koji zalutaju u knjižaru mogu da je uzmu tu knjigu i vide ova imena, onda vi Britanci koji plaćate za britansku kraljevsku porodicu - I vi imate pravo da znate - rekao je Pirs. 

 

On je naveo da su u toj knjizi imenovani kralj Čarls i Kejt Midlton Međutim, onda je rekao da zapravo ne veruje da se tako nešto desilo.

 

- A onda možemo imati otvoreniju debatu o celom ovom slučaju. Zato što ne verujem da je iko iz kraljevske porodice ikada dao rasističke komentare.I dok ne postoje stvarni dokazi o tim komentarima, nikada neću verovati. Ali sada možemo da započnemo proces otkrivanja da li su ikada izgovoreni, kakav je bio kontekst i da li je uopšte postojala bilo kakva rasistička namera - rekao je Morgan.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker