neobično

Istetovirao je TAŠTIN AUTOGRAM na ruci: Ko je ZET Nede Ukraden i zašto će zauvek nositi njeno ime na sebi?

1

Osim sjajne muzičke karijere Neda je ponosna na porodicu, a zet ju je iznenadio potezom o kojem bruji Srbija 

ZET NEDE UKRADEN ISTETOVIRAO NJENO IME NA RUCI
ZET NEDE UKRADEN ISTETOVIRAO NJENO IME NA RUCI foto: Ana Paunković

Pevačica Neda Ukraden je na domaćoj muzičkoj sceni duže od četiri decenije. Koliko joj je bilo važno da ima uspešnu karijeru podjednako joj je bilo važno i da održi porodicu na okupu.

 

Neda često ističe da su joj ćerka i njena porodica nešto najvažnije na svetu, a uloga bake joj je ispunila sve snove. Ona ima odličan odnos ne samo sa svojom ćerkom, već i sa zetom, kojem je mnogo pomogla u životu.

 

Kako bi se na neki način odužio tašti zbog toga što mu je pomogla kada je bilo najpotrebnije on se odlučio na jedan potez koji je sve iznenadio.

 

 

Naime, Nedin zet Predrag Peca Minović je istetovirao njen potpis i time pokušao da joj se na neki oduži za sve što je učinila za njega. 

 

- Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i uspešno smo sve rešili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jednom oku. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis - objašnjava Neda i dodaje:

 

Nedina ćerka ima srećnu i lepu porodicu
Nedina ćerka ima srećnu i lepu porodicu foto: Instagram / nedaukraden

 

- Jelena i zet imaju moju podršku u svemu, uvek ću stajati iza njih. On je dobar muž i roditelj, ali i domaćin. Poštujemo se, meni je to i više nego dovoljno, uvek smo tu jedni za druge. Život je more obaveza, zajedništvo porodice mora da se vrati, nedostaje nam to u društvu.

 

Neda je poznata po tome što je karijeru gradila samo zahvaljujući svom savršenom glasu i vokalnim sposobnostima i što se o njoj gotovo nikada nisu raspredali tračevi. Godinama je sama, a ćerka i njena porodica su joj sasvim dovoljni da bi bila srećna i ispunjena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

- Verovatno je mnogo lakše ženama koje imaju partnera, pa ne moraju same da se nose s problemima. Ipak, gore je ako imate nekoga ko vas sputava, ne razume vas i ne pruža vam podršku. Uživam u životu i putovanjima, žena sam malo drugačijeg kova i energije. Umetnike je teško pratiti i voleti. Retki su muškarci koji to mogu da podnesu. Živim punim plućima, volim da idem u pozorište, ali i u kafanu. Vrlo sam pokretna, nije me teško nagovoriti na akciju. Ne vidim manu tome što sam sama, znam da se mnogi pate u vezama i brakovima zbog nerazumevanja - iskrena je Neda.

 

Bonus video:

 

Kako izgleda zet Goce Šaulić?

 

makonda-tracker