preslatki

VERILA SE glumica VANJA NENADIĆ: Kolega joj stavio PRSTEN NA RUKU na destinaciji daleko od Srbije

0

Nakon godinu i po dana odlučili su da svoju vezu ozvaniče vereničkim prstenom 

VERILA SE VANJA NENADIĆ
VERILA SE VANJA NENADIĆfoto: Instagram / vanjanenadic

Glumica Vanja Nenadić i njen dugogodišnji partner i kolega Marko Todorović podelili su prelepe vesti. Marko je odlučio da nakon skoro dve godine veze svojoj izabranici stavi prsten na ruku.

 

Njih dvoje već žive zajedno, pa se ovaj trenutak očekivao. Ono što nismo mogli da znamo jeste da će Marko povesti Vanju na put, čak u London, kako bi je tu pitao da bude njegova supruga.

 

Veridba je bila veoma romantična, prenose domaći mediji. Marko i Vanja nisu krili svoju ljubav, a ona je često o svom izabraniku govorila u medijima.

- Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. Pa, on je bio uporan. Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem, mi smo stvarno pre naše veze bili jako bliski prijatelji. I nekako je iz toga to sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to - ispričala je za Blic.

 

Onda je otkrila i detalje njihove veze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

 

- Mi smo zajedno, pa godinu i koji mesec. Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i jedna mirna luka - zaključila je Vanja.

 

I Marko je kao i Vanja uspešan na polju glume. Njega smo imali prilike da gledamo u filmu "Kralj Petar Prvi", kao i u seriji "Ubice mog oca".

 

Bonus video:

 

Veridba u Diznilendu 

 

makonda-tracker