više se ne kriju

Spojilo ih je pozorište: Glumica Vanja Nenadić uživa u ljubavi sa dobro poznatim glumcem (FOTO)

3

Glumica Vanja Nenadić već neko vreme uživa u ljubavi sa dobro poznatim glumcem.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Vanja Nenadić, zvezda serije Tajne vinove loze, u srećnoj vezi je sa kolegom Markom Todorovićem, kog je publika zavolela u serijama Žigosani u reketu i Pogrešan čovek.

 

Vezu su započeli u pozorištu, gde su se i zbližili radeći na istim predstavama i projektima.

- Vanja i Marko su članovi Beogradskog dramskog pozorišta. Kako probe na mnogim predstavama traju i po nekoliko sati, nedelja, ali i meseci, to je dodatno učinilo da sevnu varnice između Vanje i kršnog Crnogorca. Njih dvoje su prvo počeli da se druže, a onda se iz prijateljstva rodila ljubav. Često su izlazili zajedno, a kako su oboje glumci, redovna tema njihovih razgovora bile su i predstave. Marka i Vanju je posebno zbližila predstava “Tramvaj zvani želja”, gde igraju zajedno. Probe koje su dugo imali su urodile plodom da se zaljube - rekao je izvor za Blic.

- Marko je dečko pun manira, vaspitan, a uz to je i lep. Vanji se odmah svideo, ali nisu hteli da ulaze u vezu dok se sve kockice ne poklope. Kada su videli da su stvoreni jedno za drugo, obelodanili su vezu, prvo kolegama iz pozorišta, a onda i ostalim prijateljima. Svi su bili srećni zbog njih dvoje. Kako svako pozorište ima bife, tako i BDP, tako je bilo neizbežno da se posle predstava ostane na piće da svi uživaju. Kada su kolegama rekli da su zajedno, mnogi su samo rekli: “Pa vi ste stvoreni jedno za drugo”. Vanja je čak i upoznala svoje roditelje sa Markom i oni su oduševljeni Markom. Kako su oni iz Sombora i dosta su opušteni, Markov crnogorski akcenat i temperament ih je oduševio, ali i duhovitost i šarm - dodao je izvor.

Inače, Vanja je ranije govorila kako joj je u životu bitno da je zadovoljna na privatnom planu i da će se to odraziti i na poslovnom.

 

- Nemam svog “idealnog“ muškarca. Ne postoji nikakav recept. Hemija je presudna. Nemam nikakav problem da priđem muškarcu ako mi se dopadne, a i ne žalim se. Što mi ne bismo nekada bile hrabrije - rekla je Vanja svojevremeno.

 

 

makonda-tracker