ŠTA VI MISLITE?

Uvek originalna i upečatljiva: 3 modna izdanja Vanje Nenadić će biti vaš savršen izbor za jesenje venčanje (FOTO)

0

Glumica Vanja Nenadić je dospela u centar pažnje nakon što su mediji preneli vest da je u vezi sa popularnim glumcem iz serije Žigosani u reketu i Pogrešan čovek.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vanja Nenadić je mlada i talentovana glumica o kojoj se ne zna toliko toga jer se trudi da svoj život drži daleko od javnosti. Vest da je u vezi sa Markom Todorovićem, glumcem iz popularnih serija Žigosani u reketu i Pogrešan čovek mnoge je zainteresovala.

 

Ranije je Vanja govorila da nema idealnog muškarca i da je za nju hemija presudna, a inače, sa Markom ju je spojilo pozorište, s obzirom da su već radili zajedno na nekim predstavama, pa nakon toga otpočeli vezu.

Glumica je inače jedna od stilizovanijih kada je domaća scena u pitanju, a njena tri najupečatljivija izdanja su savršena ako vam je potrebna inspiracija ili, možda, i da je iskopirate.

 

Za premijeru Bisera Bojane, lepa glumica je odabrala efektno odelo, mada su se frizura i šminka najviše istakle. Vanja se pojavila u sivim pantalonama vrlo širokih nogavica, koje je uklopila sa klasičnom belom košuljom i šljokičastim sakoom ukrašen različitim detaljima. Razbarušena punđa i masivna ogrlica u stilu popularnih čokera je svima privukla pažnju.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Vanja je oduševila i na premijeri serije Tajkun. Za tu priliku je odabrala svedenu haljinu boje cigle sa vrlo naglašenim ramenima, a pored neobičnog kroja haljine, štikle su bile te koje su zasenile. Glumica je ponela par sandala sa prozirnim materijalom, koje podsećaju na najlon čarape.

 

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

 

Za kraj jednostavna haljina savršena za venčanja ili neke druge svečane prilike. Vanja je odabrala teget satensku toaletu koju je uklopila uz sandale ciklama boje i minđuše u istoj nijansi. Bez sumnje je glumica želela da jednostavnošću postigne maksimalan efekat i eleganciju i uspela je u tome.

 

1 / 2 Foto: Nemanja Nikolić

 

makonda-tracker