nikad ne biste pogodili

Venčanje je bilo bajkovito, ali brak nije opstao: Koja moćna Srpkinja je bila kuma na venčanju Leontine i Filipa Pata?

0

Mnogi su mislili da je to ljubav za ceo život, ali se ipak brak završilo krahom 

MILICA MITROVIĆ JE BILA KUMA LEONTINI NA VENČANJU
MILICA MITROVIĆ JE BILA KUMA LEONTINI NA VENČANJU foto: Nemanja Nikolić

Poznata pevačica Leontina Vukomanović bila je u braku od 2009. do 2013. godine sa muzičarem Filipom Patom. Oni su napravili svadbu za pamćenje i tada su svi mislili da će biti zauvek zajedno.

 

Ipak, brak je posle 4 godine bio osuđen na propast, a iz tog braka njih dvoje imaju ćerku Luciju. Venčanje koje na kojem su oni izgovorili sudbonosno da je bilo poput onih iz bajke, a retko ko zna da im je kuma bila jedna od danas najmoćnijih Srpkinja, Milica Mitrović.

 

Par se razveo, Leontina i Filip su ostali u dobrim odnosima i zajedno brinu o svojoj ćerki. Leontina više o privatnom i ljubavnom životu nije govorila u javnosti, a Filip je pronašao ljubav pored lepe Maše, sa kojom je dobio i dete.

Venčanje Leontine i Filipa Pata bilo je prelepo, a Leontina je blistala u divnoj venčanici, dok je mladoženja izabrao smelu kombinaciju bele i crne. Njih dvoje toga dana bili su najsrećniji na svetu, ali se čini da ipak nisu uspeli da opstanu zajedno. 

 

MILICA MITROVIĆ JE BILA VENČANA KUMA LEONTINE VUKOMANOVIĆ
MILICA MITROVIĆ JE BILA VENČANA KUMA LEONTINE VUKOMANOVIĆfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon braka sa Leontinom Vukomanović, Pat se po drugi put zavetovao na večnu ljubav Milicom Stevanović 2018. godine. Javnosti, pak, nije poznato kad su se njih dvoje razišli, te kad se muzičaru dogodila nova ljubav sa Mašom, koja je danas krunisana brakom.

 

Bonus video:

 

Leontina o pripremama za Evroviziju 

 

makonda-tracker