emotivno

Uskoro stiže još jedna beba: Bivši muž Leontini uputio poruku kakvoj se sigurno nije nadala

0

Ljubavna priča Leontine Vukomanović i poznatog muzičara završena je odavno, a on je sada pokazao i šta misli o bivšoj supruzi

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica, kompozitorka i dirigentkinja Leontina Vukomanović poznata je kao neko ko ne priča često o svom privatnom životu u razgovoru s medijima.


Ipak, poznato je da iza sebe ima jedan brak, s muzičarom i nekadašnjim članom grupe "Piloti" Filipom Patom, s kojim ima ćerku Luciju.


Dok se o Leontininom ljubavnom životu posle razvoda ne zna mnogo, javnosti je poznato da je Pat potom stupio u brak s Mašom, s kojom ima sina, a sada je saopštio da uskoro stiže još jedna beba. Pri tome je još jednom ukazao poštovanje i zahvalnost svojoj izabranici, kao i bivšoj supruzi Leontini.

 

Da, danas punim 47 godina. Imam dvoje i uskoro troje dece – napisao je Pat. – Hvala i Leontini i Maši što su mi omogućile da spoznam šta je ljubav prema i ljubav od dece.

 

Filip Pat, Lucija Pat, Maša Pat
foto: Instagram / i.am.filip.pat

Kako je istakao, razlika između njegove dece iznosi čak 11 godina i to je jedina razlika između njih.


Skoro pa da je 11 godina razlika. Fali neki dan. I to je jedina razlika izmedju njih dvoje – istakao je. – Svakom treba različita pažnja. Njoj kao, skoro tinejdžerki, treba podrška za samostalnost i sigurnost. Njemu treba da se menja pelenica, da ga uspavljujem, hranim, presvlačim. Oboje su čista ljubav. Oboje me vade iz živog blata svakodnevice.

 

Leontina, Leontina Vukomanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Leontina nikada nije detaljno pričala o svom braku i razvodu, ali se jednom prilikom osvrnula kratko na svoju prošlost sa Filipom Patom.


Ja sam i prvi put imala problem sa udajom jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život - poručila je pevalica pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker