ISKRENO

O njihovoj ljubavi se šuška već 20 godina: Leontina PRVI PUT o svom odnosu sa Željkom Joksimovićem

0


Početkom dvehiljaditih mladi pevač Željko Joksimović privukao je pažnju publike albumom "Vreteno", a ubrzo su se pojavile glasine da je u ljubavnoj vezi s koleginicom Leontinom, s kojom je više puta sarađivao

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako se čak dve decenije priča o navodnoj ljubavi i raskidu Leontine Vukomanović i Željka Joksimovića, koji su važili za zlatni estradni par zbog brojnih uspeha koje su postigli zajedno, interesantno je da za to nema ni dokaza ni potvrde.


Veza između nas dvoje nikada nije potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije ― istakla je sada Leontina.


Ona je objasnila i kakav odnos zapravo ima s Joksimovićem.


Nas dvoje smo zaista samo bliski prijatelji i saradnici ― rekla je Leontina za Alo.

 

1 / 8 Foto: Sonja Spasić


Leontina je i sama bila velika zvezda krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, a potom se 2006. godine povukla s javne scene i posvetila se radu s decom.


Kada se osvrnem na svoje početke, shvatam da sam ja zapravo oduvek radila muziku za decu. Uporedo sa solo karijerom, objavljivala sam i dečje pesmice, ali sam se 2006. godine opredelila da u tom pravcu nastavim da radim. Umorila sam se od noćnog života. Nisu mi prijali koncerti, izlasci, nisam želela da živim brzim načinom života, i onda sam pre 15 godina odlučila da se skroz prepustim dečjoj muzici i u sada tome uživam ― ispričala je pevačica.
 

 

makonda-tracker