svečanooo

Svake godine BOGATA TRPEZA, a ove godine ATMOSFERA za pamćenje: Dom Suzane Mančić tokom Aranđelovdana je bio MAGIČAN

0

Dom poznate voditeljke bio je ispunjen radošću i dobrim raspoloženjem

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Suzana Mančić godinama se trudi da u svom domu svake godine uoči Aranđelovdana dočeka goste koji dođu da upriliče porodičnu krsnu slavu. 

 

I ove godine njena kuća bila je ispunjena smehom i radošću, a gosti su uživali u bogatoj trpezi koju je Suzana pripremila. Ove godine, otkrila je voditeljka, u pripremi ukusnih specijaliteta pomogla joj je ćerka.

 

Ona je otkrila kako se osećala i bila je ponosna i zavalna što ima priliku da ugosti drage osobe i uživa tokom slave sa njima.

 

 

- Slava se sprema danima, nabavka, spiskovi, planiranje, nešto napraviš sam, nešto naručiš (da baš ne bi pao na nos), a onda pomognu i mlađi članovi porodice, da se sve lepo postavi, da trpeza lepo i primamljivo izgleda. U ponoć se zagasi slavska sveća, uz molitvu da i dogodine slavimo - istakla je voditeljka.

 

Ove godine osim prijateljica Suzani su na slavu došli i brat i sestra što ju je učinilo posebno srećnom. Ona je taj trenutak zaleležila i fotografijom, koja ostaje kao uspomena i lepo sećanje na ovaj važan dan.

 

1 / 6 Foto: Instagram / suzanamančić

 

- Sestre, povezanost, ljubav, poverenje - dok je u opisu druge stajalo:

 

- I onda se okupi najbliža familija, brat i sestre. I krene priča, lagana , vesela, mala istorija i familijarna sećanja. Ne započnemo sa jelom dok ne izgovorimo Oče naš. Toliko znamo.

 

Kao i uvek, Suzana se potrudila da praznična trpeza bude bogata i raznovrsna, kao i svake godine, pa su gosti, nema sumnje, uživali u odličnoj atmosferi i gozbi. 

 

Bonus video:

 

Suzana Mančić iskreno o pijanstvu 

 

makonda-tracker