učinila ga je boljim čovekom

Kako su se upoznali Veljko i Bogdana Ražnatović? Drugi su znali da je PRAVA ZA NJEGA i pre nego što ju je ugledao

0

Priča o tome kako su se upoznali i zavoleli Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana nije tipična za estradu

Veljko i Bogdana Ražnatović u braku su godinama
Veljko i Bogdana Ražnatović u braku su godinamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović, popularna folk pevačica, postala je baka po drugi put. Njena snaha Bogdana, supruga njenog sina Veljka Ražnatovića, donela je na svet njihovog sina Krstana, koji se pridružuje porodici koju čini još sin Željko.


– Beba se zove Krstan, slavlje je kod kuće! Sve je proteklo u najboljem redu – rekao je ponosni tata Veljko predstavnicima medija.


Zanimljivo je da se dečak rodio na datum koji je vrlo značajan za porodicu Ražnatović.

 

1 / 5 Foto: Petar Aleksić


Nakoliko nekoliko kraćih i dužih veza, Veljko Ražnatović se skrasio s mladom Bogdanom, nekada Rodić, a za njihovu ljubav saznalo se početkom 2017. godine.


Kako se tada pisalo, njegovo srce osvojila je nekadašnja košarkašica iz Titela, koja pomaže svojoj porodici, koja se bavi uzgajanjem i prodajom pilića i ima vrlo uspešan biznis.

 

Veljko i Bogdana Ražnatović pre venčanja
Veljko i Bogdana Ražnatović pre venčanjafoto: Damir Dervišagić

Rodići su u svom kraju poznati kao vrlo cenjena porodica, a uskoro su pažnju medija privukle i Bogdanine sestre Nataša i Bojana, koja se uskoro "smuvala" s Mirkom Šijanom, sinom pevačice Goce Božinovske.


Kako se pisalo, na tome što je pronašao ženu svog života Veljko može da zahvali svojoj sestri Anastasiji Ražnatović. Naime, Cecina ćerka pričala je da je Bogdanu upoznala na Kopaoniku i da je odmah shvatila da pred njom stoji devojka koja će osvojiti njenog brata Veljka.


– Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla – ispričala je jednom Anastasija.

 

Bogdana i Anastasija Ražnatović oduvek imaju divan odnos
Bogdana i Anastasija Ražnatović oduvek imaju divan odnosfoto: printscreen/instagram

Bogdana je bila iznenađena, ali Veljko je doživeo još veće iznenađenje kada je video da ona nije odmah "potrčala" za njim.


Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu (smeh). Tada su se poljubili i od tada se nisu razdvojili – otkrila je Anastasija.

 

Veljko je potvrdio sestrinu priču.

 

Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su drugo dete
Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su drugo detefoto: Dragana Udovičić

Našem upoznavanju je kumovala moja Anastasija. Mi svake zime idemo na Kopaonik i tamo je u jednom restoranu bila Bogdana sa sestrama. Upoznali smo se, ali Bogdana prvo nije htela ništa da ima sa mnom. To me je posebno privuklo, pa sam krenuo da je osvajam – rekao je Veljko.


Par se venčao 2019. godine, u novembru, a sina Željka, koji je dobio ime po Veljkovom pokojnom ocu, dobili su u junu sledeće godine. Sada im se pridružio i drugi sin Krstan, a Veljko je jednom prilikom istakao da ga je brak s Bogdanom učinio boljim čovekom.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić


Ja smatram da sam i bolji čovek i bolja osoba od kada sam našao tu ženu – rekao je on jednom prilikom za Kurir. – Otkad sam upoznao Bogdanu, promenio mi se mentalni sklop. Sazreo sam.

 

 

makonda-tracker