(foto)

PORODIČNI izlazak poznatih: Ćerka Jelene Bačić kao porcelanska LUTKA, Goranove bliznakinje — poput najlepših manekenki

0

Na modnoj reviji Bate Spasojevića pojavile su se brojne poznate ličnosti, a mnogi su poveli svoju decu.

Jelena Bačić Alimpić sa ćerkom Dunjom
Jelena Bačić Alimpić sa ćerkom Dunjomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je održana modna revija Bate Spasojevića, na kojoj je predstavio svoju novu kolekciju jesen/zima.

 

U prvim redovima bilo je pregršt poznatih ličnosti, među kojima su se našli glumci, pevači, sportisti, predstavnici medija...

 

Zanimljivo je da su mnoge poznate ličnosti, zapravo, upriličile i svojevrsni porodični izlazak, pa su se mnogi pojavili sa svojom decom, među kojima i Zorica Brunclik i Kemiš, koji su došli sa ćerkom i zetom.

Neka deca poznatih ličnosti biraju da se ne eksponiraju previše, a ova revija bila je idealna prilika da zasijaju pred objektivima fotografa.

 

Jelena Bačić Alimpić sa ćerkom

 

Spisateljica, novinarka i voditeljka Jelena Bačić Alimpić na reviji se pojavila sa ćerkom Dunjom. Kako je sama voditeljka istakla u pojedinim intervjuima, Dunji izuzetno idu od ruke strani jezici, interesuje je psihologija, ali se oduvek zanimala i za modu, te se sa 14 godina otisnula u manekenske vode. Nesumnjivo je da je reč o pravoj prirodnoj lepotici.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Mira Škorić sa ćerkom

 

Ćerka Mire Škorić, Milica Jeremić, postigla je neverovatne uspehe. Ona je doktorka, pošavši stopama svog oca, hirurga Vase Jeremića, a medijski propraćena bila je i njena svadba, na kojoj je izgledala spektakularno. Takođe je reč o lepotici bez premca!

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Goran Gluhaković sa ćerkama

 

Gorana iz OK benda nemamo prilike često da vidimo u javnosti poslednjih godina. Pre dvadeset godina svoje srce poklonio je supruzi Slavici, a njihov brak je jedan od najskladnijih na estradi, dok su dobili dve bliznakinje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

– Dok nisam dobio blizance nisam imao dodira sa blizancima, iskreno rečeno. Iz moje prespektive moram da kažem da je to nešto najlepše što čovek može da doživi. Mada, frka je bila u početku, prvih godinu dana, a posle su one postale dovoljne same sebi. Kasnije. kada smo porodično išli na letovanje, supruga i ja smo se osećali kao da idemo na medeni mesec svaki put jer njih dve imaju svoju priču, igraju se jedna sa drugom — ispričao je Goran za Grand.

 

Bonus video

Peđa Jovanović se pomirio sa suprugom

 

makonda-tracker