(foto)

Zlatna boja, NESTVARNA torta & preslatko društvo: Ana Rajković mužu priredila NAJLEPŠI rođendan posle najgore noćne more

0

Predrag Rajković napunio je 28 godina, a njegova supruga Ana podelila je bajkovite momente s proslave

predrag i ana rajković već godinama se obožavaju
predrag i ana rajković već godinama se obožavajufoto: rajkovic__ana/Instagram

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, napravila je predivnu rođendansku žurku svom mužu u Španiji za 28. rođendan. Ana i Predrag su roditelji dva dečaka, Relje i Tadije, a Predragov rođendan dočekali su na najlepši način: porodično!

Njih dvoje su imali turbulentnu godinu i ružne tračeve iza sebe, a proživeli su sa mlađim sinom najgoru noćnu moru svakog roditelja, gde su mu davali malo šansi da preživi, ali, srećom, uspeli su sve da pobede.

 

Ana je sada zajedno sa sinovima priredila nezaboravno iznenađenje svom voljenom, dekoracija je kao iz snova, a suprugu je uputila i emotivnu poruku.

 

— Sećam se… Sat otkucava ponoć, njegov 27. rođendanNisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim, poljubim, spremim tortu, plačem, gušim se u suzama dok sedim na intenzivnoj i molim Boga da sve prođe, da ponovo budemo svi zajedno… Skupljam snage zovem ga i tiho pevušim pesmicu i znam poželeli smo istu želju, i znate šta? Ostvarila se! — napisala je Ana.

 

ana i predrag rajković proslavili su sa sinovima rođendan
ana i predrag rajković proslavili su sa sinovima rođendanfoto: rajkovic__ana/Instagram

 

Živote moj, srećan ti rođendan! Hvala ti što si najbolji tata i muž na celom svetu! Znaj, Bog nam šalje razna iskušenja sa razlogom, hvala ti što smo svake godine sve jači, ti znaš šta ti ovaj put želim… I znaš ko te voli najviše… Srećan rođendan, Ćaća — napisala je Ana suprugu.

 

1 / 5 Foto: rajkovic__ana/Instagram

 

Ona je mužu priredila prelepu rođendansku proslavu, čije su glavne zvezde bili njihovi sinovi, a Predraga je iznenadila prelepom dekoracijom u zlatnoj boji, zlatnim balonima, kao i tortom na dva sprata s motivima fudbalske lopte, ali i simpatičnom igrom iks-oks sa rečima muž i tata.

 

Bonus video

Proslava rođendan u domu Darka Lazića

 

makonda-tracker