kao jaje jajetu

Rođeni brat Adila Maksutovića je njegova kopija: Nikada ga ne viđamo u javnosti, a evo kojim UNOSNIM BIZNISOM se bavi

0

Uprkos tome što je veoma popularan Adil retko kada govori o porodici

ROĐENI BRAT ADILA MAKSUTOVIĆA JE NJEGOVA KOPIJA
ROĐENI BRAT ADILA MAKSUTOVIĆA JE NJEGOVA KOPIJA foto: Instagram / adilmaksutović

Popularni pevač Adil Makustović godinama je na domaćoj muzičkoj sceni. Publiku je kupio odličnim pevanjem, koje je protkano emocijom na koju je teško ostati ravnodušan.

 

O privatnom životu Adil retko kada govori u medijima, ali se jednom prilikom našao u centru pažnje javnosti, nakon što su isplivali problematični detalji iz njegovog braka sa Anom, ćerkom legendarnog Džeja.

 

Adil je veoma vezan, kako za sadašnju porodicu, tako i za onu iz koje je potekao. O tome javno ne govori, ali brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama svedoče o tome. 

Naš poznati pevač ima rođenog, mlađeg brata Maksuta, koji veoma podseća na njega. Mnogi kažu da liče kao jaje jajetu, a kad pogledate njihove zajedniče fotografije i vama će to biti jasno.

 

Maksut nije javna ličnosti, ali mu prija bratova popularnost, zbog čega se nikada ne krije, već se rado fotografijše sa njim i objavljuje na Instagramu njihove zajedničke fotografije.

 

 

On se bavi ugostiteljstvom i veoma je uspešan u tome, a sličnost između braće je neverovatna.

 

Pevač je u više navrata istakao kako je vezan za porodicu i da neguje porodične vrednosti, stoga i ne čudi da ima veoma blizak odnos sa svojim mlađim bratom.

 

Bonus video:

 

Maja Nikolić o udvaranju grčkog biznismena 

 

 

makonda-tracker