ČETRDESET DANA

DANAS JE ODRŽAN POMEN DŽEJU RAMADANOVSKOM: Porodica i prijatelji su se okupili na Novom groblju! (FOTO)

0

Svi su i dalje neutešni zbog velikog gubitka.

foto: ATA IMAGES
foto: ATA IMAGES

Na beogradskom Novom groblju danas je održan četrdesetodnevni pomen legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decembra.

 

U Aleji zaslužnih građana, na Džejevom grobu danas su se okupili njegovi najmiliji - ćerke Marija i Ana, joj je došla u pratnji svog supruga, pevača Adila Maksutovića, bivša supruga Nada, kao i Andrijana, žena sa kojom je pevač živeo poslednjih godina.

 

Džej Ramadanovski
foto: ATA IMAGES

Pomenu legendarnom pevaču prisustvovao je i njegov blizak prijatelj i kum Zoran Jagodić Rule, kao i pevač Stevan Anđelković.

 

Džej Ramadanovski
foto: ATA IMAGES

 

Džej Ramadanovski, je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu. Njega je izdalo srce, kako su pokazali rezultati obdukcije.

Pevač Džej Ramadanovski sahanjen je na Novog groblju u Aleji zaslužnih građana prema muslimanskim običajima. Pevača su na večni počinak ispratile violine koje su pevale njegovu pesmu "Nedelja".

 

Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

 

 

makonda-tracker