ko bi rekao?

Da nije završio na estradi, bavio bi se time: Popularni pevač je pre muzičke karijere zarađivao na neočekivan način

0

Verovatno je jedini pevač koji je novac zarađivao na taj način.

Adil i Haris Džinović
Adil i Haris Džinović foto: Instagram

Adila Maksutovića svi dobro poznajemo kao jednog pevača sa izuzetno moćnim glasom. Međutim, pre nego što je uplovio u estradne vode, Adil je novac zarađivao na jedan veoma neobičan način za jednog pevača. 

 

Naš poznati umetnik je, još dok je bio samo tinejdžer koji je išao u srednju školu, počeo da zarađuje novac. On je držao dodatne privatne časove matematike svojim vršnjacima i tako je sebi obezbeđivao džeparac.

 

Mnogi su u školi matematiku smatrali za jedan od najtežih predmeta i nije bilo baš mnogo onih kojima su računanje i brojevi išli toliko dobro.

 

Na neki način bi moglo da se kaže da nije pevač, Adil bi danas verovatno bio profesor matematike. Moramo da primetimo da bi bio vrlo moguće bio profesor sa najboljim glasom. 

 

Adil bi verovatno bio najbolji pevač među profesorima matematike
Adil bi verovatno bio najbolji pevač među profesorima matematikefoto: Zorana Jevtić

U svakom slučaju, Adil je bio veoma talentovan za ovaj predmet, a kasnije je i stekao fakultetsko obrazovanje, iako je znao da bude jako nestašan u mlađim danima.

 

- Davao sam časove matematike i tako zarađivao za džeparac. Kasnije sam roditeljima ispunio najveću želju i završio fakultet. Mada, moram priznati da nisam uvek bio poslušan - otrkio je pevač.

 

Kako je sam rekao, uvek je imao dosta energije i znao je često da mami i tati često izazova glavobolje. 

 

- Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan. Bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva-tri sporta da bih taj višak energije izbacio iz sebe - kaže Adil. 

 

Kako kaže, talenat za svoju današnju profesiju je otrkio dok je još bio mališan.

 

- Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije sam shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete, shvatio sam da se čovek rađa s talentom - rekao je Adil, a prenosi Republika Adil.

 

 

makonda-tracker