Ekskluzivno: Mateja Kežman otvorio dušu za Story

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

igy

19-04-2012 22:15h
E, Mateja, pozdravlja te otac Jojilo, i Ally McBeal.

grobar

19-04-2012 19:04h
Kakvo razocarenje je ovaj covek, nije vera to sto si iscrtao sve te slike po sebi, to treba da znate i ti i tvoj prijatelj veliki "vernik" Dragutinovic, vernici ne ponizavaju zene koje su in posvetile citav zivot i rodile decu. Ova Emilija je bila sa Kezmanom kad nije imao mesta ni u prvom timu Zemuna, i nije imao dinara u dzepu, lepo joj je vratio. Upada u oci i ovo "deca ce stalno biti sa njom", da naravno da bi tata mogao da izlazi po splavovima i ganja pevaljke. Nisi ti Mateja ni m od muskarca.

Sanela

19-04-2012 19:56h
Aj ne lupaj! Covek kao i svakii drugi. Najgori su lazni moralisti!!!

Lila

19-04-2012 23:58h
Mene najvise nervira ovo "svakom se desilo". E pa Kezmane, slavni fudbaleru, ne desi se svakom! Nisam puritanac, ali me nervira to relativizovanje. Postoje mnogi koji se u zivotu nisu nikad ni napili, a ne da ih uhvate na alko-testu!

Svaka cast na profesionalnim uspesima, ali je nazalost jos jedan koji je potvrdio stereotip o fudbalerima, i uopste sportistima. I to, bogami, u SVAKOM smislu!

Cane

19-04-2012 14:36h
I ovaj se predstavlja kao veliki vernik ? Alkohol, pijan vozi, vara zenu sa troje dece...Mani se ti vere, Pink, estrada je tvoj nivo.

nina

19-04-2012 16:43h
Koji je to kr***n, majko moja. Sramota od coveka!!! Ali shvatice on da "sve se vraca, sve se placa"kad-tad.

Mira

23-04-2012 12:46h
Onaj koji nije grešan, neka prvi baci kamen!

Dulo

05-08-2012 22:02h
hohohohoh,kakvi komentari , da ste pola postigli u zivotu k'o Kezman pa da pricam,ovako samo mogu da kazem da misevi treba da ostanu gde jesu u rupi.Jedan je Mateja Kezman !!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: